Wat voor type lezer ben jij?

No Responses

 1. 9636wen schreef:

  hahaha leuk dit, ik ben zeker een verslaafde lezer, die niet gestoord wil worden door de kat , de hond en vriendlief en die alles over boeken met alles en iedereen deelt. Ik jank ook wel maar niet altijd dus ik ben geen echte huilebalk en ik herlees zelden boeken.ik ken het verhaal toch al dus is voor mij zinloos.

 2. ik ben echt een niet storen herlezende huilebak! ik vind het heerlijk om voor mijn kasten te kunnen staan en te bedenken wat ik nu weer eens zal lezen. en dat niet storen ach vaak komt wat ze te zeggen hebben toch niet binnen. en ja ik huil om mijn boeken, maar ook bij mijn films en series, tja reinigt de ziel toch???

 3. Danielle schreef:

  Ehm Ik denk dat ik een monogame verslaafde huilebalk ben!

 4. cynthia schreef:

  Owh ik ben echt de niet storen, multitasker, huilebalk persoon 🙂 je moet me niet storen, voel altijd veel emoties en lees meerdere boeken te gelijk (trein, slaapkamer en balkon)

 5. FollowMeMove schreef:

  Ik denk dat alles bij mij hoort behalve de Monogame. en misschien De Opschepper en de Multitasker niet zo erg als in het voorbeeld. Maar eerlijk heb ik wel trekjes ervan.. Vooral die opschepper komt weleens opduiken, gewoon het feit laten weten hoeveel boeken in een jaar ik kan lezen, verder niet de rest.
  Ach niemand heeft gezegd dat een boekennerd perfect is!

 6. FollowMeMove schreef:

  Ik denk dat alles bij mij hoort behalve de Monogame. En de De Opschepper en de Multitasker zijn bij mij niet zo erg als in het voorbeeld. Maar eerlijk heb ik wel trekjes ervan.. Vooral die opschepper komt weleens opduiken, gewoon het feit laten weten hoeveel boeken in een jaar ik kan lezen, verder niet de rest van het voorbeeld.
  Ach niemand heeft gezegd dat een boekennerd perfect is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: