What to Watch Weekend: Suicide Squad

4 reacties

  1. Tamara TS schreef:

    Ik ben een groot Marvel en DC fan als sinds ik klein was (Batman kijken en daarna met de theedoek om je nek doen alsof je ook een cape had) en morgenavond gaan we eindelijk deze film kijken! Ik ben heel benieuwd.
    Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box AugustusMy Profile

  2. Annabel schreef:

    Ik heb hem afgelopen weekend gezien en inmiddels ben je ook wel op de hoogte van mijn liefde voor The joker en Harley quin echt die recensenten zijn gewoon een stelletje zuurpruimen. Ik vond Heath Ledger als The joker geweldig maar Jared Leto ook. hij zet het op zijn eigen unieke manier neer en dat maakt de rol van hem! Ik heb heerlijk genoten van deze film en kan niet wachten tot hij op dvd is en ik hem vaker kan gaan kijken!
    Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: