What to Watch Weekend | Thor Ragnarok

4 reacties

  1. Ik vond deze film ook zooooo goed, ik had hem gezien tijdens mijn verjaardag 🙂 En ja, hoe durven sommige mensen eerder de zaal te verlaten! :O
    Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Evenement: Leesbeesten Leesclub lezen WarcrossMy Profile

  2. Larissa schreef:

    Ik ben een van de weinige die deze film werkelijk verschrikkelijk vond. Een overdosis een foute humor en Thor die zich gedroeg als een awkward geeky tiener. Ik snapte wel dat ze de film wat wilde verlichten met humor, maar ze hebben het net iets teveel gedaan. En dan een paar flashy actiescènes en een antagonist die absoluut niet geloofwaardig was. Klaus uit The Orinals is in 10 minuten meer evil dan Hela. De enige die goes was, was Heimdell.

    Tegenwoordig don ze net iets te veel alsof de kijker makkelijk vermaakt is en ronduit dom is. Daar kan ik heel slecht tegen.
    Larissa onlangs geplaatst…!!Belangrijk bericht!! Verhalenwijs wordt Crossing PagesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: