Win actie | Black Sheep Indie 1 jaar ♥

5 reacties

 1. Anita te Gussinklo schreef:

  Allereerst Gefeliciteerd,Wat een toffe actie.
  Ik ben gek op spannende boeken dus mijn voorkeur gaat uit naar het thriller pakket,

 2. Annemieke schreef:

  Leuk! Gefeliciteerd aan Black Sheep Indie!
  Annemieke onlangs geplaatst…I Was a Mage and a Knight! – #TheReadingQuest Wrap UpMy Profile

 3. Do schreef:

  Wat een leuke winactie, als ik eerlijk ben kende ik Black Sheep Indie nog niet, maar het klinkt echt als een tof initiatief. Ik vind het erg stoer dat auteurs kiezen voor ‘selfpublishing’. Ik zou graag ik-wil-nog-geen-afscheid-nemen-van-de-zomer pakket, ik denk dat ik zowel mijzelf als mijn moeder hier erg blij mee kan maken. Ik ben ook erg benieuwd naar het boek van Sanne Hillemans, aangezien ik haar al een tijdje volg op twitter en haar echt een tof persoon vind (maar haar boek nog steeds niet gelezen heb, oeps).
  Do onlangs geplaatst…A Million Worlds With You – Claudia GrayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: