Win Nerve van Jeanne Ryan!

12 reacties

 1. Nele schreef:

  Ik heb alles gedaan, denk ik 😉
  Op instagram volg ik je en heb ik gerepost @readtomedarling
  Getweet @Cya2n8
  En geliked op facebook en gereageerd als Nele 😉

 2. Sanne schreef:

  heb geloof ik alles gedaan 🙂
  instagram via @lovely_angel64
  twitter zelfde gebruiksnaam
  en facebook heb ik geliked 🙂

 3. Charelle schreef:

  Ik doe echt heel graag mee!!!

  • Hoi Charelle, leuk dat je mee wilt doen! Een reactie op Facebook onder dit bericht, een Tweet of een Instagram Repost zorgt voor een lootje in de pot! Doe je ze alledrie en like je mijn pagina dan krijg je een extra lootje!

 4. Grietje schreef:

  Doe graag mee lijkt mij zeker een spannend boek

  • Hoi Grietje, leuk dat je mee wilt doen! Een reactie op Facebook onder dit bericht, een Tweet of een Instagram Repost zorgt voor een lootje in de pot! Doe je ze alledrie en like je mijn pagina dan krijg je een extra lootje!

 5. patricia koster schreef:

  Ik had al een reactie gegeven, maar denk dat er eerder wat fout is gegaan. Dus nogmaals een reactie. Ik zou echt graag meedoen met de winactie. Ik heb ook op fb gereageerd…Helaas heb ik geen Twitter of Instagram account…

 6. Angela schreef:

  Ik heb alles gedaan behalve de repost op IG, maar dat komt nog (mijn mobiel is net aan de oplader) ^_^
  Wil het boek zo graag lezen <3

 7. Michelle Love schreef:

  Ik wil heel graag dit spannende boek winnen voor mijn beste vriendin. Ze is bijna jarig en ze zou heel erg blij zijn!
  Ik heb alles gedaan, denk ik.
  Ik heb geliked en gereageerd op Facebook (Michelle Love), gevolgd en repost op Instagram (michellelove2002) en getweet op Twitter (Michelle200602).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: