Winnares | Birthday Wonderpakket ♥

7 reacties

 1. Desiree schreef:

  Ik ben helemaal vergeten mijn foto te sturen zo erg! Tijd ging sneller als ik had verwacht.

  Gefeliciteerd Zwartraafje!
  Desiree onlangs geplaatst…Bookhaul juliMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Ooooohhhh! Dankjewel lieve Kwante. Mijn dag kon eigenlijk al niet meer stuk vermits we daar straks met de waterboot naar Antwerpen gingen en ze daar dachten dat ik nog recht had op het kortingstarief voor mensen jonger als 24 jaar (ik ben er ondertussen 36 😉 ) maar dit maakt het natuurlijk helemaal perfect! Wat een leuke verrassing! xxx Ik stuur je zo meteen mijn adresgegevens door.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Augustus 2017My Profile

 3. Heel leuke foto! Terechte winnares!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: