Wishlist | 6x Bookish Items ♥

14 reacties

 1. Isabelle schreef:

  Ik word hier zo hebberig van! Haha. Die kaarsen van FaerieTales zijn zo prachtig, maar ga die Duitse ook meteen even opzoeken. En die thee! Wat gaaf <3
  Isabelle onlangs geplaatst…Wishlist Wednesday|DragonsMy Profile

 2. Bianca schreef:

  Zo leuk die Alice in wonderland thee! Ik word echt heel hebberig van deze post haha
  Bianca onlangs geplaatst…Recensie|Moord in de Oriënt Expres – Agatha ChristieMy Profile

 3. Annabel schreef:

  Ik heb een booksleeve van Melvis maker en hij is zo fijn! Heb nu een grote maar wil nog een kleinere. Echt een aanrader.
  Annabel onlangs geplaatst…NaNoWriMo updateMy Profile

 4. Als je het iig maar niet waagt om iets te kopen voordat je mij raadpleegt haha.. Want ik heb bij minstens 1 van deze shops iets gekocht voor je, lol.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| AUTHOR Q&A | Talking with Brooke O’BrienMy Profile

 5. Annemieke schreef:

  Niet verrassend dat er eerst iets van Alice te vinden is op dit lijstje. 😉 Die thee is wel echt heel gaaf.
  Annemieke onlangs geplaatst…Book Review – TaprootMy Profile

 6. zwartraafje schreef:

  Die Alice thee en kaars zijn echt iets voor jou. Bij mij staan er ook vrijwel ie-de-re keer boeken of boekgerelateerde spulletjes op mijn wenslijst hoor. Vaak zijn dat dingen die ik minder snel voor mezelf zal kopen. Kaarsen bijvoorbeeld (sommige zijn echt kunstwerkjes), notitieboekjes (de duurdere variant die ik dus minder snel zelf zal meenemen), Funko’s, verfilmingen die ik wil hebben (dat zijn er eigenlijk niet super veel), boekige totes of juweeltjes én uiteraard ook boeken. De geïllustreerde versie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban krijg ik dan ook met kerst cadeau. Gisteren kreeg ik zelfs nog een prachtig notitieboek als verjaardagscadeau-met-vertraging. Eigenlijk vind ik dat wel leuk want nu heb ik gewoon nog wat extra napret. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Een droom wordt werkelijkheid in 2018My Profile

  • Vertraagde cadeautjes zijn gewoon een verlenging van alle pret ♥
   Ik ben zelf ook verliefd op al die mooie kaarsjes! Ik vind het alleen zo zonde om ze aan te steken 🙂 Wat een tof cadeau zeg een geïllustreerde versie! Ik ga hem vast langs zien komen op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: