Wishlist | Creepy Boeken Top 5

7 reacties

 1. Echt een gave wishlist! Ik wilde zeggen; ik ben vooral benieuwd naar.. Maar eigenlijk ben ik benieuwd naar ze Allemaal haha.

 2. Annabel schreef:

  Zowieso het einde der tijden voor je banksaldo haha. Maar drie boeken heb ik al gelezen de eerste drie die je noemt en die zijn het geld helemaal waard!
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: There’s someone inside your house van Stephanie PerkinsMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Hey Kwante, het Nachtcircus van Erin Morgenstern is ook in het Nederlands beschikbaar hoor. Het is wel een andere omslag maar het blijft natuurlijk gewoon een prachtig verhaal. Al heb ik hetzelf niet als creepy ervaren, eerder betoverend.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn boekenkasten in cijfers #3: 2017My Profile

 4. Do schreef:

  Ik ben ook echt benieuwd naar There is Someone Inside My House! The Night Circus vond ik echt een heel leuk en magisch boek, zeker vergelijkbaar met Het Zwarte Hart, maar ik vond hem nog net wat bijzonderder en duisterder! <3
  Do onlangs geplaatst…Wat ik wil lezen in oktoberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: