Wishlist | What to Buy? #6

13 reacties

 1. Het geheugenboek ben ik ook onwijs nieuwsgierig naar!!
  Van Jennifer en Rebecca nog niks gelezen. Rebecca trekt me eigenlijk ook niet zo en jennifer’s eerdere boek hebk bewust nog laten staan. Een man om op te vreten klinkt leuk! En like I said; je moet echt Helemaal het einde van Lisette Jonkman op je lijstje gaan zetten, die was zo leuk om te lezen!! Ga je ook een geweldig boek vinden.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| MELISSA’S MONDAY MEMORIES | July 10th – July 16thMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Het zijn niet echt boeken die ik zelf snel zou kopen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld het Geheugendagboek onverwachts toegestuurd maar ik ben er nog niet aan toegekomen om het te lezen én weet eigenlijk ook niet wanneer dat er wel van zal komen. Uit dit lijstje zou ik zelf voor het boek van Becky Albertelli kiezen omdat ik daar nog niets van gelezen heb maar wel veel enthousiaste recensies van collega-bloggers las.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Magic Rises – Kate DanielsMy Profile

 3. Annabel schreef:

  De vooroordelen van onbeantwoorde liefde! Dat boek is zo ongelooflijk leuk!

 4. Het geheugenboek en Op mijn schouders zijn echt hele mooie boeken! De eerste is wat zielig, de ander is juist heel hoopvol en met een heel fijn einde. Het ligt dus vooral aan wat voor boek je wil, maar die twee zijn zeker mooie pareltjes! 🙂
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: De jongen van smaragdMy Profile

 5. joanydvv schreef:

  Oooh, Een man om op te (vr)eten klinkt echt heel leuk. De andere boeken heb ik her en der al wel voorbij zien komen, maar die laatste kende ik nog niet dus die springt er wel tussenuit voor mij 🙂

 6. Do schreef:

  Ik vond Het geheugenboek en De voordelen van onbeantwoorde liefde beiden erg leuk. Ik denk dat vooral de laatste erg leuk is om te lezen in de zomer 🙂
  Do onlangs geplaatst…Mijn boekenkastMy Profile

 7. Marleen schreef:

  Het geheugenboek is een boek dat je sowieso in je kast moet hebben! Het is echt zo’n boek dat er prachtig uitziet en die je waarschijnlijk nog keertje gaat herlezen!
  Op mijn schouders heb ik voor de vakantie als ebook gekocht maar die moet ik nog lezen, dus daar kan ik niets over zeggen, haha!
  De voordelen is een ontzettend schattig boek, maar ik leende m bij de bibliotheek en vind het echt zo’n boek dat je 1x leest en daarna niet weer. Niet echt perse nodig om die in je kast te hebben staan. Het laatste boek staat ook nog op mijn wishlist!
  Marleen onlangs geplaatst…Ongedwongen & ongezien – Christina LaurenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: