Wonderland | Oeps een foutje?

17 reacties

 1. Do schreef:

  Haha jammer dat de originele post verdwenen is. Ik vind dit soort winacties heel leuk om te doen, het is leuk om eens wat extra moeite te doen voor als je iets graag wilt winnen 🙂
  Do onlangs geplaatst…Boeken uit mijn kastMy Profile

 2. Nicky schreef:

  Ik vind dit echt heel lang, omdat je moeite doet om een prijs te winnen 🙂

 3. Isabelle schreef:

  Hahaha wat heerlijk dit! Wel balen van je post natuurlijk 😉 ik vind dit soort winacties onwijs leuk maar vergeet vaak halverwege wel te kijken!
  Isabelle onlangs geplaatst…Bookish Item | Discovering AudiobooksMy Profile

 4. Astrid Langeveld schreef:

  Balen dat de vorige post weg is. Ik vind deze manier wel leuk. Je moet meer moeite doen. Ik zou het alleen niet steeds willen, want dan wordt het saai. Een andere keer iets anders.

 5. joanydvv schreef:

  Wat jammer van de vermiste post. Persoonlijk houdt ik van dit soort winacties omdat het een goede manier is om vast bezoekers te omderscheiden van deelnemers die via een prijzenfestijnwebsite naar je blog worden gestuurd. Vaak vinden dergelijke bezoekers zo’n actie te veel moeite.
  joanydvv onlangs geplaatst…App uitgelicht; Crave maakt van lezen een belevingMy Profile

 6. Sandy van der Kolk schreef:

  Ik vind ‘m leuk! Een extra uitdaging 😉 En wat Joany zegt, nu doen er mensen mee die het echt willen en, hier doen de bedrijven niet aan mee die voor 25€ per maand ofzo… aan allerlei prijsvragen voor je meedoen.

 7. zwartraafje schreef:

  Ik vraag me af waar dat soort vermiste blogposts naar toe gaat. Wie weet kom je die jaren later tegen op een andere blog of zo. 🙂 Zelf vind ik dit soort acties net leuk. Ik kom sowieso langs om je blogposts te lezen en nu heeft het zo’n beetje het gevoel van een paaseierenzoektocht. Ok, die heb ik al niet meer gedaan sinds ik 9 jaar oud was of zo, maar toch geeft het me een gelijkaardig gevoel.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn favoriete blogposts van 2017My Profile

 8. Marjolein Slats schreef:

  Search for the missing post. Maar juist hartstikke leuk dit. Gelukkig dat je een beetje mad bent… all the best people are. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: