Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 5

9 reacties

 1. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Ik mocht deze maand 1 boek aan mijn collectie toevoegen en er zijn er nog 7 onderweg. Verder heb ik 7 ebooks aan mijn collectie toevoegen, waaronder 2 ARC’s en 2 gewonnen.
  Mijn boekenkast bevat op dit moment 878 boeken XD.

  Ik hoop dat je je hoofd gauw terug hebt en de realiteit weer minder zwaar word. Xxx.

 2. ik dacht echt even: huh wanneer was jij in maastricht zonder mij?! whahahaha LOL. toen viel t kwartje, OJAAAAA!!!
  En lieve schat, je had hof van vleugels en verwoesting in je CB box zitten hihi niet hof van mist en woede (A)
  Ik mocht 22 nieuwe boeken toevoegen aan de collectie. nja eigenlijk 23, maar boek #23 kwam pas binnen toen de bookhaul al online was, dus die zet ik bij de juni haul erbij hihi! ik had dus een hele goede haul maand.. Hoor je me nog zeggen: IK MAG NIKS KOPEN.. is weer goed gegaan he 😉

  En god wat hoop ik dat je je snel weer kunt verliezen in je boekjes <3 <3 Je bent een van de sterkste mensen die ik ken en ik weet zeker dat het goed gaat komen met je, maar ik snap heel goed dat je dat nu nog niet zo voelt.. ik ben er voor je <3 <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| WISHLIST WEDNESDAY | #34 Book Inspired Coloring BooksMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Oei, die inleiding klinkt niet positief. Hopelijk wordt de maand juni een veel beter maand voor je én kan je opnieuw wegduiken in boeken en zo de werkelijkheid rond je heen even vergeten.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Aanwinsten Mei 2017My Profile

 4. Tamara TS schreef:

  Ik heb deze maand alleen maar Silber- het derde boek der dromen gekocht en het viel me een beetje tegen tegenover de eerste 2 delen en de edelstenentrilogie. Ik ben maar weer eens boeken gaan herlezen en aan mijn TBR stapel begonnen. Mijn Reading Challenge begint nu wel de goede kant op te gaan.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Review | Houten horloge van Creative Use of TechnologyMy Profile

 5. Sandy van der Kolk schreef:

  Allereerste sterkte met wat er op dit moment aan de hand is.. klinkt niet fijn en ik hoop dat je snel kunt onderduiken in één of andere mooie boekenwereld!!!
  Zelf heb ik deze maand 9 boeken, 2 kookboeken en een stuk of 60 Disneyclub boekjes mogen toevoegen aan mijn collectie. De Disneyclub boekjes zijn een tic van me en ik moet ze nog sorteren en kijken welke ik dubbel heb. 😉

 6. Bianca Schrijft schreef:

  Heel erg veel sterkte, wat er ook mag zijn. <3
  Hier heb ik er 5 bijgekregen/gekocht deze maand. Hoeveel ik er heb, geen idee. Moet mijn nieuwe boekenkast nog steeds bestellen en alles zit nu al maanden in dozen.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Boekenaanschaf van mei 2017My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: