Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 7

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik kocht/ kreeg er 14 en ik las er 7! Best goed vind ik zelf!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 2. Do schreef:

  Leuke blogpost, heel leuk om te lezen. Na aanleiding van jouw blogpost ben ik erg benieuwd geworden naar The Royals #1. Zelf weet ik eerlijk gezegd niet meer hoeveel boeken ik deze maand heb gekocht :$ Deze maand heb ik tien boeken gelezen en daar ben ik best tevreden over 🙂
  Do onlangs geplaatst…TBR- tagMy Profile

 3. zwartraafje schreef:

  Eventjes gaan spieken. Ik las negen boeken (dat weet ik nog van buiten) én daar waren er zeven eigen ongelezen exemplaren van. Dat was dus erg goed voor mijn ‘Lees meer eigen boeken’-project maar mijn aanwinsten maakten dit weer meteen ongedaan. Ik kreeg immers 2 recensieboeken en 5 cadeauboeken, ruilde er 7 én kocht er 2 wat het totaal op 16 brengt. Oops!
  zwartraafje onlangs geplaatst…Wie het schoentje past … leest het!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: