Wrap up & Book Haul 2017 ♥ Oktober

8 reacties

 1. SCHANDVLEK!!! hahahaha nee grapje, eigenlijk supernetjes! leuk dat je zoveel kreeg <3
  Ik kocht/kreeg 23 fysieke boeken en 20 e-books deze maand en ik las er 17.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| BOOKHAUL | October 2017My Profile

 2. Ik kreeg 2 e-boeken van buitenlandse uitgevers en ééntje rechtstreeks van een zeer goeie auteur (John Marrs) die The Good Samaritan uitbrengt binnenkort (een thriller mocht het onduidelijk zijn ;-). Ik las 6 boeken. Sobere maand hier. Drie wensen van Liane Moriarty interesseert me ook wel :-). Ik heb één boek van haar gelezen en was wel ok maar heb gehoord dat haar boeken wel steeds beter en beter worden dus… expectations 🙂

 3. Maartje schreef:

  Ik las, schrik niet, 26 boeken.
  Won er 6, kocht er 11 en kreeg er 3 met een bookbox.
  Mooiste boeken deze maand: De erfenis van Mozart, Alle sterren en Een bijzonder jaar.
  Verschrikkelijkste boek: Aftellen en Nooit verliefd.

 4. Do schreef:

  Wat veel leuke boeken heb je gelezen. Helaas heb ik deze maand wat minder boeken gelezen, vanwege mijn studie! Ik heb ook geen enkel boek gekocht, helaas (eigenlijk wel beter voor mijn portemonnee, haha) Wel heb ik een aantal leuke boeken aangeschaft voor mijn Secret Santa lootje(s)!
  Do onlangs geplaatst…Wat ik wil lezen in oktoberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: