Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 3

10 reacties

 1. Nadia schreef:

  Leuke afbeeldingen. Ik moest lachen om die afbeelding waar je met geld gooit en die andere op het laatst dat je zwaait. Zo leuk❤

 2. Sientje schreef:

  Eerste leven heb ik in het Engels geleen. Ook het tweede deel is al verslonden. Totally in love with the Everlife series. Dus heel veel leesplezier ermee. … ik ga nu aftellen naar 2018 voor het derde deel .
  Wat mijn bookhaul april betreft heb ik het heel zuinig gehouden tov maart. 1 boek nl. Carta van Sterre Carron
  Sientje onlangs geplaatst…My bookhaul aprilMy Profile

 3. Een heerlijke haul lieverd en je hebt ook genoeg gelezen!!
  Ik kan niet wachten tot boek 4 van de Flight & Glory serie van Rebecca vertaald is, zodat je die kunt lezen!
  *stuitert op en neer van enthousiasme*

  Ik denk dat je Eerste leven heel gaaf gaat vinden. Ik zit ook, net als Sientje, nu alweer af te tellen naar 2018! Boek twee was ook WAUWERDEWAUW goed! En Titans van Victoria lijkt me ook zo ontzettend gaaf, die staat ook op mijn wishlist.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| DAGBOEK | Reflectie en rust nemen..My Profile

 4. Lisa Kievits schreef:

  Wat een leuke wrap-up! Dat is geen verkeerde lijst! Heerlijk, al die boeken. Ook super leuk al die afbeeldingen erbij. Binnenkort zet ik ook een wrap-up op mijn blog! Ik herinner me niet precies meer welke boeken ik in maart las, maar in ieder geval Fallen, the Cursed Child en Cinder! 🙂

 5. zwartraafje schreef:

  Dat Pop-up boek is echt een pracht-exemplaar. Zelf mocht ik Bijzondere vertelsels ook ontvangen én dat vind ik ook een super mooi boek. De cover, de illustraties, … ik vind het echt helemaal geweldig. Wat ik ook erg leuk vind is dat het driemaal exact 7 boeken zijn. Net als het hoofdpersonage uit Eerste leven vallen zo’n cijfer-dingetjes met telkens meteen op. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Bijzondere vertelsels – Ransom RiggsMy Profile

  • Hihi ja jij het echt wat met lijstjes en nummertjes! Dan merk je dat inderdaad eerder op! Eerste leven las ik nog niet maar staat wel te wachten op mij net als Bijzondere vertelsels! Ik had een lees weekendje in gepland maar met het mooie weer werden de plannen gewijzigd in veel bezoek en bbq!

   Voor nu vanavond maar heerlijk lezen! Hoop gauw in bovenstaande te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: