Zomer & Keuning | Brainstorm New Adult ♥

7 reacties

 1. Leuke samenvatting <3 Ik mis ons 'HOU JE BEK'-moment van in de auto HAHAHAHAHA.. Grapje, die zette ik zelf er ook niet zo open en bloot in, in mijn eigen post hihi. Maar het was een heerlijke dag ja! Sowieso altijd leuk om jou weer even in real life te zien en spreken, maar ook de hele happening bij Z&K was gewoon geweldig!!

 2. Edriënne schreef:

  Volgens mij was jij een van de mensen die ik meteen herkende van je blognaam, leuk dat ik je nu eens in het echt heb gezien! (Ik had namelijk geen idee hoe je eruit zag tot je je naam zei, haha) En de Facebookgroep is nu al supertof, topidee!
  Edriënne onlangs geplaatst…New Adult brainstormen bij Zomer & KeuningMy Profile

  • Hoi hoi! Ja leuk is dat dan he! Om het persoontje achter de blog te zien! Vind ik ook altijd heel erg leuk als ik mensen dan in het echt zie! En super leuk dat ze meteen met de groep aan de gang zijn gegaan! Nu maar hopen dat New Adult nog groter gaat worden hier! Kunnen ze nog meer moois gaan vertalen!

 3. zwartraafje schreef:

  Haha, volgens mij is jullie Whatsapp-groepje één grote fangirl informatiebron voor uitgeverijen. Of alle ideetjes en comments geschikt zijn voor publicatie is natuurlijk nog maar de vraag. Stel je voor dat er zo’n ongecensureerde lofbetuiging op de achterflap van een New Adult boek zou belanden. 😉
  zwartraafje onlangs geplaatst…Monthly Monday Book ShelfieMy Profile

 1. 19 april 2017

  […] stuks, van verschillende leeftijden en uit verschillende delen van het land. Ik vond het super om Kwante & Melissa irl te ontmoeten, want hun blogs volg ik al een tijdje. Echt boekenblogs-inspiratie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: