♥ Wonderland bestaat 6 jaar ♥

En eigenlijk al 6 jaar en 3 weekjes! Ik begon deze blog namelijk niet precies 6 jaar geleden op de dag af. Ik begon deze op 31 december 2014 maar durfde nog niks online te plaatsen en had enkel dingetjes in concepten staan.

Ik wist niet of ik echt mezelf bloot wou geven online en of ik überhaupt mijn geratel wel zou blootstellen aan de wereld!

Maar achteraf ben ik ontzettend blij dat ik door heb gezet want kijk nu eens! Al 6 jaar lang blog ik op mijn mooie online plekje en ik haal er nog steeds heel veel plezier uit!

Juist nu in Corona tijden is het een hele welkome afleiding om achter je laptop te kruipen en dingen te gaan bedenken die je kunt doen op je blog!

Voor nu een kleine bookish terugblik naar mijn boekenkast toen en nu!

Eind 2014 had ik een beschaafde verzameling van 73 boeken in Wonderland. Ik heb de luxe dat ik 1 kamer in huis tot bieb mag omtoveren! En die zag er eind 2014 zo uit:

Nu na 6 jaar bloggen en weer heerlijk verliefd zijn op lezen telt mijn verzameling inmiddels 952 boeken!

En die bieb in huis heb ik nog steeds, inmiddels is het zelfs de grootste kamer van het huis 🙂 Aan de andere kant van deze muur staat ook nog een kast en een bureau en natuurlijk mijn heerlijke leesstoel! Als de kamer af is en ik nog een Billy heb kunnen ritselen dan komt er zeker nog een keer een foto van voorbij!

Dit houdt in dat ik gemiddeld per jaar 146 nieuwe boeken naar mijn Wonderland heb gesleept… Ik vind het heerlijk maar hier thuis snappen ze er maar niks van dat ik nu dus weer om nog meer Billy’s loop te zeuren.

Normaal deel ik hier ook nog een tag met vragen maar stiekem word die elk jaar weer praktisch hetzelfde ingevuld! Mocht je onderin deze post de enquête willen invullen ben ik je heel dankbaar!

Voor nu eet ik hier een virtueel taartje met jullie en hoop ik nog vele jaren te mogen bloggen met jullie als mijn lieftallige Wonderland bezoekers!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Haha, wat een verschil met nu. Toen moest je nog op zoek naar decoratie om je boekenkasten op te vullen én nu moet je net spulletjes opbergen omdat je niet voldoende plek hebt voor je boeken. Hopelijk komen er zo snel mogelijk want nieuwe kasten bij. 😉