♥ Wonderland is 4 jaar ♥

Hiep Hiep Hoera Wonderland bestaat 4 jaar!

En zoals elk jaar heb ik een “klein” vragenlijstje hier op de blog waar ik antwoord op geef en natuurlijk de jaarlijkse enquête! Kom je meekijken?

Hoelang bestaat je blog?

Afgelopen zaterdag bestond mijn mooie Wonderland 4 jaar!

Op welk punt denk je dat je stopt met bloggen?

Ik denk eigenlijk nooit aan stoppen? Waarschijnlijk blijft Wonderland altijd bestaan! Misschien geen dagelijkse posts maar zolang als ik achter een laptop kan kruipen komt het wel goed met deze blog 🙂

Wat is het beste aan bloggen?

Het beste aan bloggen? De heerlijke mensen die ik heb leren kennen en met wie ik echt bevriend ben geraakt!

De fantastische uitgevers die me geweldige dingen gunnen!

En natuurlijk is het super leuk dat er mensen naar mijn gebrabbel komen kijken ♥ en nog leuker wanneer ze een reactie achterlaten 😉 #hinthinthint

Wat is het ergste aan bloggen?

En als je het helemaal tot hier gered heb kan ik je verklappen dat ik bezig ben met weer een leuke win actie die zoals je wellicht van mij gewend bent weer een soort van speurtocht gaat worden!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

  1. Gefeliciteerd! Ik heb de enquête ingevuld! ❤️☺️ Je blog is echt een van mijn favorieten en ik waardeer je eerlijkheid, creativiteit en enthousiasme!

  2. Ik besefte net pas dat ik hier wel de enquete heb ingevuld maar je nog niet proficiat heb gewenst. Valt het op dat ik er niet helemaal bij ben de laatste tijd. Nu ja, hopelijk vindt je vertraagde wensen ook fijn. Super dikke proficiat bij je vierde blogverjaardag. Hopelijk komen er nog heel wat jaren blogplezier bij.