21 Beste boeken van 2021

Een afgerond jaar vraagt om lijstjes! En daar ben ik dus ook flink mee bezig geweest in mijn vakantie! Want lijstjes maken is moeilijk! De 21 beste van 2021! Dat is super lastig kiezen maar in deze post lees je wat ik koos!

Ik vind het super moeilijk om te zeggen wat ik nu het beste boek vond dus is mijn lijst gewoon random door elkaar heen geplaatst!

Door op de titel te drukken kom je bij mijn volledige recensie van het betreffende boek!

Heb je 1 van onderstaande titels nog niet in je bezit? Schaf hem dan gauw aan want ze zijn elke cent waard!

Beste 21 uit 2021

De Ex – Moriarty, Nicola

De ex heeft zulke heerlijke wendingen en een perfect tempo door het hele verhaal heen! Hoewel je langzaamaan wel bepaalde vermoedens krijgt hoe het verhaal zal gaan verlopen blijft het intrigeren!

Gewoon echt een pageturner! Dit is wat een Moriarty auteur doet! Niet alle boeken van Nicola vond ik net zo lekker weglezen als die van Liane maar deze was echt verrukkelijk! Dit zijn de thrillers waar ik van hou! Heerlijk onvoorspelbaar en spannend tot het eind!

Preppy 1: Hij zal je verraden(King #5) – Frazier, T.M.

Onvoorspelbaar, hot as hell en highly disturbing! Preppy moet je gelezen hebben!

Deze serie ook lezen? Bekijk alle titels in deze serie op Bol.com

De erfenis (De erfenis, #1) – Barnes, Jennifer Lynn

Als je fan bent van spannende puzzels en mysterieuze zaken dan is dit verhaal met een huis vol mysterieuze zaken het perfecte boek voor jou! Wanneer je denkt dat je de boel ontrafeld volgt er plots een heel ander spoor! Tot het einde van dit boek zit je vastgezogen aan dit verhaal vol met geheimen gangen, verborgen luikjes en heel erg veel geld!

Woeker (De Invasie #1) – Oppel, Kenneth 

Deze young adult past goed in het straatje sci-fi achtige jeugd horror! Van tijd tot tijd een beetje gruwelen maar vooral ontzettend spannend!

Fin & Rye – Cook, Harry 

Soms een krop in je keel en soms spat je hart uit elkaar (met glitters)! Dit verhaal is nog mooier dan zijn omslag ❤️ Oh en nog een dingetje: Thelma… wat een heerlijk dier ❤️

Stiefzus is geen liefelijk sprookje maar een verhaal met heftige Grimm sferen. Als je van sprookjes houdt en sterke vrouwelijke personages die geweldige ontwikkelingen meemaken dan mag je deze boeken zeker niet missen!

De NEEhoorn – Kling, Marc-Uwe

Een verrukkelijk kinderboek maar ikzelf raad het meer aan om voor te lezen bij je neefjes en nichtjes 😋 die hielden namelijk een heerlijke NEE en Kus-m’n-KONT dag bij hun ouders nadat ik het voorgelezen had!

De NEEhoorn

Storm and Fury (Harbinger, #1) – Armentrout, Jennifer L. 

Actie en zwijmel momenten met elkaar afgewisseld maken dit boek voor mij fenomenaal!

En op die laatste pagina was ik zo blij dat het volgende boek Rage and Ruin al klaar lag zodat ik daar meteen in kon duiken! Geloof je me zult geen genoeg kunnen krijgen van Trinity en Zayne!

Billie Eilish – Eilish, Billie

Voor de fans is dit fotoboek gewoon een prachtige toevoeging aan hun collectie!

Billie Eilish

Rage and Ruin (The Harbinger, #2) – Armentrout, Jennifer L. 

Armentrout heeft zichzelf toch wel overtroffen voor mij met dit tweede deel in de Harbinger serie! Ik wil verder niks verklappen natuurlijk, ik kan alleen nog maar zeggen dat ik smachtend wacht op het laatste deel in deze serie!

Harbinger 2 – Rage and Ruin

Onverschrokken (Flight & Glory, #5) – Yarros, Rebecca 

Je hebt van die boekseries die je voor altijd in je hart sluit en die je nooit zult vergeten, Flight & Glory is er daar zeker 1 van!⁠⁠
⁠⁠
Absoluut een ugly cry alert, je leest elk van de boeken in een dag uit en ze blijven zelfs lang na het lezen je all time favorite!⁠⁠

Flight & Glory 5 – Onverschrokken

De laatste halte – McQuiston, Casey 

De laatste halte is gewoon weer een dikke aanrader! Geweldige personages, een heerlijke verhaallijn met fantastische humor en een stukje geschiedenisles! De laatste halte ook lezen? Tip, bak er een heerlijke stapel pannenkoeken bij!

De laatste halte

Sla je slag (The Brentwood Boys, #3) – Quinn, Meghan 

Sla je slag is zowel hilarisch als stomend heet!

Ik hield van dit verhaal en ik denk dat jij dat ook zult doen! Als je in de mood bent voor een boek dat je hardop zal laten lachen dan kan ik je deze hele serie absoluut aanraden!

Kleine waarschuwing: als je Meghan Quinn haar boeken nog niet eerder hebt gelezen, wil je de rest van haar boeken binge-lezen!

Sla je slag

Heartstopper: Nick en Charlie ontmoeten elkaar(Heartstopper, #1) – Oseman, Alice 

Door deze graphic novel heen lees je het schattigste ‘Friends to lovers’ recept ooit!

Beide maken ze moeilijke momenten mee die verschillen van fysiek geweld in een soort relatie tot je eigen seksualiteit uitzoeken. Lastige onderwerpen wisselen zich gedurende dit eerste deel af met fluffy onderwerpen en momenten die je hart zullen doen smelten ❤️

Heartstopper 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar

Heartstopper 2 – Nick en Charlie worden verliefd…(Heartstopper #2) – Oseman, Alice 

Ik lees eigenlijk nooit graphic novels maar ben door deze serie helemaal om. De tekeningen geven zoveel gevoelens weer en ik vlieg er gewoon door heen.

Als jij jezelf wilt wentelen in een boek vol liefde, fluffyness en warme wollige gevoelens waardoor je alle ellende even kunt vergeten dan moet je zeker deze heerlijke graphic novel serie lezen.

Heartstopper 2 – Nick en Charlie worden verlie…

Uit bloed en as (Blood and Ash, #1) – Armentrout, Jennifer L. 

De actie, de romantiek… echt alles in dit boek heeft me gewoon verbaasd!

Ik dacht dat Lux voor mij niet kon worden overtroffen maar mevrouw Armentrout, petje af! Ik heb mijn nieuwste verslaving gevonden; de Blood and Ash serie! Pure perfectie als je het mij vraagt!

Vraten en Hawke… echt hoe maak je dit meisje blij…

Spijt van jou – Hoover, Colleen

Het verhaal an sich leest lekker weg. Maar qua opbouw mis ik wel vrienden of mensen buiten dit viertal en de kids. Waarom zijn er geen vriendinnen waarmee gesproken word, zowel bij Morgan als bij Clara. Hun wereldje is zo immens klein. Tieners denken dat hun ouders alles op een rijtje hebben, maar de waarheid is dat volwassenen echt niet beter weten hoe ze door het leven moeten navigeren dan mensen van jouw leeftijd.

Layla – Hoover, Colleen 

Dit boek begint met: “Ik heb twee lagen ducttape over Layla’s mond geplakt voordat ik naar beneden kwam, maar ik kan nog steeds haar gedempte geschreeuw horen als de detective plaatsneemt aan tafel.”

Een vreemde opening natuurlijk nadat je de synopsis las. Maar vanuit de verhalen die Leeds aan de detective vertelt leren wij het verhaal kennen. Stukje voor stukje word dit verder ontrafeld en het is zo twisted dat je wel door blijft gaan.

Deze CoHo is vast niet voor iedereen weggelegd maar ik heb er uiteindelijk echt van genoten! Als je wel van wat vreemde dingen houdt dan moet je deze zeker een kans geven!

Layla

De Raven (De Raven, #1) – Morgan, Kass

De Raven was voor mij weer volop genieten. Het deed me met de vormen van magie heel erg denken aan misschien wel één van mijn favoriete films als tiener: The Craft.

Tarot en de elementen van de aarde, gewoon heerlijke hekserij waar ik geen genoeg van kan krijgen! De Raven heeft me de hele nacht door laten lezen en ik ben ontzettend benieuwd naar het vervolg!

Dit boek is voor jou als je geniet van alles wat met heksen en magie te maken heeft! Fantasie rijk en met een heerlijk vleugje gevaar en mysterie!

De Raven 1 – De Raven

Wallbanger (Cocktail, #1) – Clayton, Alice

Over het algemeen heb ik echt genoten van dit boek en ik kijk dan ook uit naar de andere boeken van Alice Clayton. Hopelijk vertaald de uitgeverij deze ook snel!

Als je op zoek bent naar veel gelach en heerlijke seksuele toespelingen dan mag je Wallbanger niet missen.

Wallbanger€ 17,50

Sex/Life – Easton, B.B. 

Wat heb ik genoten van dit boek! De humor en de ‘no holding back’ schrijfstijl van deze auteur doet me verlangen naar meer! Alleen haar dankwoord al… ik hou van die vrouw!

Ik hou van jullie boekenhoeren, tot aan de maan en terug.

Sex/Life

Vertel, las jij iets uit mijn top 21?

En wat was nu echt jouw favoriet van 2021?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments