Mad as a Hatter!

Je hebt de pagina gevonden!!!!

Gefeliciteerd je bent net zo maf als de Mad Hatter en hebt alle zegels verzameld!

Als je de enquête hebt ingevuld weet je wat de bedoeling is om kans te maken op 1 van de volgende 5 boeken!

Engelstalige boeken:

Everless – Holland, Sara Fairyloot edition

The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue (Guide, #1) – Lee, Mackenzi

The Last Namsara (Iskari, #1) – Ciccarelli, Kristen Fairyloot zilveren editie

Furyborn (The Empirium Trilogy, #1) – Legrand, Claire Fairyloot arc, dit boek verschijnt pas eind mei jongens!!!!

Nederlandstalige boeken:

Uitgeverij de Fontein heeft me een exemplaar van Showstopper opgestuurd! Het betreft een speciaal leesexemplaar zoals hiernaast op de foto! Dit boek is zo goed dat je het echt wilt winnen!!!!

Laat hieronder achter voor welk boek je meedoet!

31 januari grabbel ik alle antwoorden bij elkaar en start ik het verloten!

Heel veel succes allemaal ♥


Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44 comments

 1. Ik vind wonderland echt heeeel leuk en vind zowel Alice als the Mad Hatter heel leuk. Alice met haar avontuurlijke instinct en grote nieuwsgierigheid! Doet mij een beetje aan mezelf denken. Vooral toen ik klein was. En dan the Mad Hatter, wie houdt daar nou niet van? Lief en een beetje gek.
  Mocht ik winnen zou ik heel graag show stopper willen winnen! De kaft ziet er zo gaaf uit, die moet je gewoon in je kast hebben!!!

 2. Ik doe graag mee voor Everless, omdat ik haar ga ontmoeten op YALFEST
  ik vind Wonderland enorm leuk!
  mijn favoriete Alice in Wonderland karakter is en blijft de Cheshire cat! zijn sarcasme is fantastisch

 3. Ik doe graag mee voor het boek The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue!
  Jouw Wonderland is serieus een van mijn favoriete plekjes op t internet! Zelf ben ik gek op The Mad Hatter gewoon omdat ie zo lekker mad is! Love it!

 4. Ik vind je Wonderland geweldig en ben zelf gek op Mad Hatter. Hij is helemaal gek, maar doet lekker zijn eigen ding. Ik word daar helemaal vrolijk van en ben zelf net zo gek ;). Haha.
  Ik doe graag mee voor Furyborn! Ik heb zoveel goede dingen gehoord en zou fijn zijn om die al te lezen voor het boek uitkomt in mei!

 5. Ik vind het geweldig om rond te snuffelen in Wonderland én hoe je deze winactie hebt vorm gegeven. Het was echt een soort treasurehunt.
  Mijn favoriete karakter uit Alice in Wonderland is (natuurlijk) de Cheshire Cat, omdat ik een kattenvrouwtje ben en heel graag in zijn schattige wangetjes wil knijpen. Daarnaast vind ik hem ook heerlijk mysterieus. EN SCHATTIG DUS, UGH.

  Ik zou heel graag Everless willen winnen <3

 6. Ik vind je Wonderland geweldig, ik lees met veel plezier je blog en ik vind het superleuk hoe je alles zo leuk organiseert. ik ben zelf gek op Cheshire Cat, omdat hij schattig én een beetje mysterieus en gek is, haha de perfecte combinatie. Ik zou graag Everless willen winnen, dit boek lijkt me zó tof, daarnaast vind ik de exclusieve cover ook echt prachtig <3
  Do onlangs geplaatst…Geekerella – Ashley PostonMy Profile

 7. woehoeee, wat een super leuke winactie! Heerlijk om zo elke dag door jou Wonderland te struinen en de zegels te verzamelen. Dankzij de serie Once Upon a Time in Wonderland is de Knave of Hearts toch echt mijn favo Alice personage geworden <3 Wat een cutie met zn heerlijke accent! Ik doe heel graag mee voor Vice and Virtue, ben zo benieuwd naar dat boek!

 8. Wat een ongelooflijk leuke winactie! Ik zou graag mee willen doen voor The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue (Guide, #1) – Lee, Mackenzi, omdat ik dit jaar meer boeken buiten mijn comfortzone (=fantasy) wil lezen en dit boeken daar perfect voor klinkt omdat ik ECHT oprecht denk dat ik het heel leuk ga vinden! Het klinkt alsof het een heel tof verhaal is, met heel veel interne struggles en een heel gelaagde hoofdpersoon!

  En wat heb jij een mooi en geweldig Wonderland gemaakt hier! Deze winactie was echt heel tof, leuk opgezet en heel mooi vormgegeven. Ik ben zelf gek op heel veel karakters uit Wonderland, maar ik denk dat Alice uiteindelijk toch mijn favoriet blijft. Ze is nieuwsgierig, net als ik, en daarnaast vind ik het heerlijk hoe verwonderd ze is door de nieuwe wereld om haar heen! Dankzij Marissa Meyer’s Heartless vind ik ook de Hartenkoningin heel interessant geworden. Dat boek heeft me echt aangegrepen en ik vond haar verhaal heel mooi en heel tragisch. Ik herkende ook wel stukjes van mezelf in haar en ondanks dat ik wist dat het anders zou aflopen, hoopte ik toch dat ze een lang en gelukkig zou krijgen.

 9. Hoi Kwante, ik vind je wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op Mad Hatter omdat ik de filmvertolking van de Mad Hatter echt geweldig vind en iedereen een beetje gek is Ik zou graag The Last Namsara willen winnen!

 10. Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Wonderland. Ik wil héél graag het boek Showstopper winnen!

  Ik vind Wonderland erg leuk en ben gek op de Cheshire cat, omdat hij een mysterieus en onvoorspelbaar personage is. Daarnaast vind ik zijn uiterlijk echt fantastisch!

 11. Ik kom nog niet zo lang naar Wonderland, pas vanaf deze fantastische winactie, maar heb al veel wondere dingen gezien en nieuwe gekke boeken ontdekt dus ik zal zeker terugkeren en afdalen in “the rabbit hole”. Ik zou graag Furyborn winnen omdat het volgens mij twee kick-ass heldinnen zullen zijn!

 12. Ik ben mijn favoriete personage vergeten, hopelijk mag ik het er op deze wijze nog aan toevoegen: ik kies voor Alice omdat ook zij een verschrikkelijke bad-ass is!

 13. Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op de cheshire cat omdat ik van hem een Disney gevoel krijg. Ik denk direct aan het doolhof van Disneyland Parijs. en word er gewoon super blij van!

  Ik wil heel graag show stopper winnen. Het verhaal, de cover; lijkt mij 100% love! Whoeoe

 14. Ik vind Wonderland helemaal te gek en kom hier dan ook zoveel als ik kan! Mijn favoriete personage is de Mad Hatter omdat ik zelf een lichte verslaving heb aan hoeden! 😉 ik loot graag mee voor Furyborn, het lijkt me een heerlijk verhaal! 😀

 15. Hey, ik zou graag meedoen om A Gentleman’s Guide to Vice and Virtue te winnen. Ik heb al zo veel goede dingen over het boek gehoord en het spreekt me ook heel erg aan ( alleen de titel al 🙂 ) Bovendien hou ik veel van ‘bickering’ tussen verschillende personages en dit boek zou er vol van moeten zitten. En als laatse vind ik het ook leuk dat ik zo een challenge kan schrappen op mijn Hebban Reading Challenge 🙂 namelijk die van een boek met een hele lange titel! Mijn favoriete wonderland personage kiezen is heel moeilijk. Het hangt een beetje van de versie af. Zo vind ik I’m late, I’m late, I’m late I’m late I’m late de meest fantastische scene in de tekenfilm van Disney terwijl ik Johnny Depp geniaal vind als the Mad Hatter in de real life versie 🙂 En door de boeken van Julie Kagawa vind ik ook the Cheshire Cat heel leuk want in mijn hoofd is die gelijk aan Grimalkin 🙂

  Veel groetjes en veel complimentjes voor je site 🙂
  Lotte

 16. Ik vind jouw Wonderland erg leuk en ik ben erg blij dat ik Wonderland een paar jaar terug tegenkwam. Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Mijn favoriete karakter is de Mad Hatter, helemaal de versie van Johnnie Depp. Hij is zo lekker tevreden met zijn eigen gekte. Ik doe graag mee voor Everless, lijkt me echt een super goed verhaal.

 17. Ik vind je wonderland erg leuk, ken de boeken van Alice the Mad hatter nog niet, dus daar ben ik erg benieuwd naar. Veel succes en ga zo door met je wonderland

 18. Dit was echt leuk om te doen. Wat een leuk idee! Je doet het echt top met je blog! Ga zo door! Alle boeken lijken mij heel interessant en ik heb ze sowieso op mijn nog te lezen lijst gezet. Als ik moet kiezen zou ik graag The Last Namsari van Ciccarelli willen. Ik ben dol op alles wat met draken te maken heeft.

 19. Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op Cheshire Cat uit Alice in Wonderland omdat we’re all mad here! En obviously ben ik net zo mad als de Cheshire cat

  Ik doe graag mee voor het boek Showstopper. Die voorkant is echt een musthave en na jouw recensie wil ik hem heeeeeeeeeel graag lezen.

 20. Wat was dat leuk om te doen. Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op de Mad Hatter omdat ik ook mad als een hatter ben. Als ik ook karakters mag kiezen uit wonderlnd hervertellingen kies ik Morpheus uit de Splintered series die is donker en wild en staat voor alles waar wonderland voor staat. I’m in love.
  Kwante, gefeliciteerd met jouw jubileum en stop alsjeblieft nooit!
  Ik maak graag kans op Furyborn, want dat klinkt als een echt magisch verhaal.

 21. Jaaa, ik heb hem gevonden. En dit was zo ontzettend leuk om te doen! Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ik ben zelf gek op Ailce omdat ze zoveel fantasie heeft, zo lekker kan wegdromen en echt zichzelf is. Ze is niet perfect, maar zeker een mooi persoon! Het zou me leuk lijken als ik the Gentleman’s Guide to Vice and Virtue zou kunnen winnen 🙂 nogmaals gefeliciteerd met je blogverjaardag xxx

 22. Ooooooh yes ook gevonden!!!! Buiten verwachting! want net als Alice raak ik snel verdwaald in wonderland en ben al helemaal niet goed in het volgend van aanwijzingen hahaha….
  ik zou graag mee doen voor de prachtige Editie van Everless – Holland, Sara Fairyloot edition. Alle boeken lijken me leuk, maar deze editie vind ik zoveel mooier dan de uitgave die ze uitbrengen, so crossing fingers!!!! en de overige boeken gaan op de wantlijst 🙂
  Ik weet dat ik niet heel erg vaak commentaar geeft, ben meer een stille genieter, maar ik lees meer dan je denkt 🙂 en hoop dat je nog lang doorgaat met wonderland.

  1. oh ja nog je favoriete karakters: Ik voel me vaak een beetje Alice, vandaar dat mijn profile picture op facebook ook alice is. maaaaaaaar om eerlijk te zijn vind ik the Red Queen ook wel errug gaaf, en soms zou ik graag rondlopen gillen “off with their heads” hahaha

 23. Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op The mad hatter omdat ik karakters met een passie. Oor theepartijtjes en funky hoofddeksels heel erg tof vind! Hij leeft de droom toch? Zo veel theeeeee Daarbij klopt het gewoon dat de gekste mensen vaak het meest interessant zijn.

  Wat een superleuke manier om een winactie te organiseren. Ik heb genoten van het puzzelen en van het verzamelem van de stukjes. Nogmaals een happy blogbirthday en ik hoop nog heeeeel lang regelmatig te wonderland te mogen bezoeken.
  joanydvv onlangs geplaatst…Trope Tuesday #1; Verliefd op de vijandMy Profile

 24. Tja… ik ga mezelf niet zo geliefd maken hier ben ik bang van…. Ik vind jouw ‘Kwante in Wonderland’ erg leuk en ben ook echt dol op sprookjes… alleen…… Alice in Wonderland is één van de weinige sprookjes waar ik niet zo veel mee heb…… sorry!! Kolderkat/Chesire Cat vind ik op zich wel grappig als ik dan toch een karakter moet noemen…. Ik kan er niets aan doen 🙁 , schaam me diep!!!
  Maar hopelijk wil je voor mij toch een lootje in de hoge hoed gooien voor ‘Show Stopper’ want dat lijkt mij een heel tof boek en van de andere 4 heb ik er al 3 want die Fairyloot boxen had ik ook kunnen bemachtigen 😉

 25. Ik vind jouw Wonderland echt geweldig! Ik ben zelf gek op Alice want zij is zo innovatief. Maar ook de mad hatter vind ik heerlijk! Oh en de queen of hearts is wel mijn favo villain. Ik doe graag mee voor het boek Showstopper. En ga vooral zo door met je awesome blog! ❤️

 26. Ik vind je wonderland echt heel leuk en ik ben zelf gek op de Mad Hatter. Ten eerste omdat hij natuurlijk lekker gek is, hij trekt zich niks van anderen aan en hij is lief voor Alice en ten tweede: hij gespeeld wordt door Johnny Depp

  1. Hij verstuurde al voordat ik klaar was…

   En het boek waar ik voor meedoe is:
   The Last Namsara (Iskari, #1) – Ciccarelli, Kristen
   Fairyloot zilveren editie

   (zo fijn als je telefoon meewerkt)

 27. Hoi lieve Kwante, ja je bent lief! Mooie verhalen schrijven over boeken die je hebt gelezen en je geeft ze nog weg ook!! Graag doe ik met deze win actie mee voor het Nederlandse boek: Show stopper. Ik vind jou en je Wonderland blog een heel mooi initiatief en ik ben zelf verliefd op de Kolderkat (en ook Dinah) omdat hij een kat is, duh!! 😉 , ik hou van katten!! En hij is zo lekker gek en anders!

 28. Ik vind je Wonderland echt te gek omdat je zo mooie foto’s maakt! Mijn favoriete personage is het konijn omdat ik ook altijd te laat ben! Graag zou ik meedoen voor A Gentleman’s Guide To Vice And Virtue! 🙂

 29. Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op de Cheshire Cat! Ik hou van schattige katten! Ik doe mee voor Everless ❤️

 30. Gelukkig ben ik nog op tijd! Ik kom nu een half jaartje op Wonderland en je artikels blijven leuk, en daardoor ben ik ook meteen altijd op de hoogte 🙂 mijn favoriete character is the white rabbit vooral door dat klokje haha en the mad Hatter. Ik doe graag mee voor Everless

 31. Weer een leuke originele manier van een actie! Helemaal passend bij jouw Wonderland!
  Zou graag een kansje wagen voor The Last Namsara! Draken <3, maar vooral verhalen met een magisch randje! Maar nu nog dat karakter … Ik vind je Wonderland echt heel leuk (zeg maar gerust super!) en ben zelf gek op, tja nu komt het welk karakter uit Alice in Wonderland? Niet echt een idee, heb het origineel gelezen en was er niet echt weg van, er springt niet echt een karakter uit waarvan ik zeg die vind ik echt te gek, maar wie ik het gekst vind is dan toch wel de Mad Hatter, het leukst vind ik de rode koningin van Marissa Meyer voordat ze de rode koningin werd.

 32. Ik vind je Wonderland echt super leuk en ik ben gek op Alice! Ze is mijn favoriete omdat mijn oma ook gek op ze is! Ik doe mee voor Everless

 33. Yes! Nu lukt het wel om een reactie achter te laten. Ik heb om de dag gekeken of het lukte en ik heb je gemaild, maar nu lukt het eindelijk! Ik zou graag, maar dan ook echt graag ‘Showstopper’ willen winnen!
  Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op die kat (sorry, ik weet zo snel niet hoe hij heet) omdat hij belangrijk is voor de plot, er leuk uitziet en herkenbare trekjes van mijn eigen katten vertoont!

 34. Ik zie hem nu niet, trouwens. Ik had dus een heel verhaal getypt… Samenvatting: ik ga voor ‘Showstopper’! Ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op die bolle streepjesmannetjes omdat zij cute en grappig zijn en ik altij dhet gevoel heb dat ik een van hen ben als ik mijn rood-met-witte streepjestrui draag!

 35. Ik zit je dood te spammen, maar zie mijn reacties niet (behalve die zonder de nodige inhoud). Oke: ik ga dus voor showstopper en ik vind je Wonderland echt heel leuk en ben zelf gek op die bolle streepjesmannetjes omdat ze cute en grappig zijn en ik altijd het gevoel heb dat k een van hen ben als ik mijn rood-met-witte streepjestrui draag!