4 x | What to Watch Weekend

Net als vorige week een paar mini recensies en deze week zijn het 4 films! Van alle genres wat deze week 😉 

Ik doe dit jaar een Movie Challenge en ik zit op het moment dat ik dit schrijf al op 24 films die ik dit jaar zag. Mocht je willen weten welke kun je altijd even hier gluren!

De volgende films die ik keek afgelopen week!

Beauty and the Beast4 x | what to watch weekend

Verenigde Staten | Fantasy | Romantiek | 123 minuten

Geregisseerd door Bill Condon met Emma Watson, Dan Stevens en Luke Evans.

Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

Wauw!!!!!!! 

Ik was van te voren een beetje sceptisch! Ik vond Cinderella niet mooi…. (don’t hate me)….

Bij deze lievelingsjeugdfilm was ik dus heel erg bang dat ik wanneer ik hem niks zou vinden een stukje van de magie kapot zou maken. Ook was ik huiverig voor een ‘echt’ beest, zou die wel goed overkomen? En natuurlijk onze Hermione Granger…. ging ik niet de hele tijd in mijn hoofd Wingardium Leviosa zeggen wanneer ik haar zag?

(Misschien ben ik gek maar ik heb dat met Harry dus echt in elke andere film waar ik hem zie!)

In tegendeel!!! Ik heb zo ontzettend genoten! De muziek, de special effects… alles gewoon!

Gewoon heerlijk wegdromen in de bioscoop! Deze film kan zeker je zinnen verzetten. Ik zou hem zo nog 10 x willen gaan kijken! En niet alleen omdat Gaston stiekem in deze versie best leuk is 😉

Ik raad deze film aan als je een fan van Disney, musicals, de originele animatiefilm, Emma Watson of boeken bent 😉

Why Him

Verenigde Staten | Cambodja | Komedie | 111 minuten

Geregisseerd door John Hamburg met James Franco, Bryan Cranston en Zoey Deutch.

Tijdens de vakantie bezoekt Ned, een overbezorgde, maar liefhebbende vader, zijn dochter in Stanford. Daar ontmoet hij zijn grootste nachtmerrie, namelijk de lompe, maar goedhartige miljardair Laird. Ned is ervan overtuigd dat de grofgebekte Laird absoluut geen match is voor zijn dochter. De eenzijdige rivaliteit en stress neemt toe wanneer Ned erachter komt dat Laird haar ten huwelijk wil vragen.

Van deze film had ik nog geen trailer gezien maar James Franco vind ik zo’n leuke man dat ik hem toch graag wou zien!

Ik heb me echt suf gelachen om deze heerlijke awkward movie! Een beetje een Meet the Parents maar dan veel leuker!

Als je flink wilt lachen moet je deze film kijken zonder naar onderstaande trailer te kijken!

Don’t Knock Twice

Verenigd Koninkrijk | Horror | 95 minuten

Geregisseerd door Caradog W. James met Katee Sackhoff, Lucy Boynton en Nick Moran

Een moeder voelt zich schuldig, omdat ze haar dochtertje uit huis heeft laten plaatsen. Ze wil niets liever dan weer een band met haar opbouwen. Terwijl de moeder hiermee bezig is, wordt zij geconfronteerd met een kwaadaardige heks. Om haar dochtertje te redden zal ze de heks moeten verslaan.

Op een filmavondje bij mij thuis kwam een vriendin met deze film! We kijken graag samen griezelige films en eens in de zoveel tijd is het traditie dat we een griezelavondje doen met veel lekkers en een heerlijke enge film.

Meestal nemen we dan films die haar broer ons aanraad, als echte horror fan zit hij er niet vaak naast!

Zo begonnen we dus huiverig aan deze film. Even wennen was het wel want dat Engelse accent is toch altijd even wennen in vergelijking met alle Amerikaanse films die ik kijk!

Ik zou deze film niet zo zeer onder horror plaatsen. Van tijd tot tijd zat ik zeker achter mijn fleecedekentje te gluren naar het scherm maar sommige stukjes waren erg voorspelbaar.

De muziek was wel echt griezelig goed en sommige geluideffecten gingen door merg en been!

Dit is dus een film die je best kunt kijken voor je naar bed gaat 😉 Zeker vermakelijk voor een avondje thuis op de bank!

The Boss Baby

Verenigde Staten | Animatie | Komedie | 97 minuten

Geregisseerd door Tom McGrath met de stemmen van Alec Baldwin, Steve Buscemi en Lisa Kudrow

Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Zo een grappige film!!!! Ik kan je echt aanraden om hem in het Nederlands te gaan kijken, normaal ben ik echt van de originele versie maar in het Nederlands is deze film zo veel grappiger!

Echt de hele zaal zowel ouders als kinderen gingen stuk van het lachen! Of je dus jong of minder jong bent, ga heerlijk genieten van het lachen!

Wat zijn jou recent bekeken films?

Heb je nog aanraders?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments