Gods of Egypt

Verenigde Staten|Avontuur|Fantasy|100 minuten4876aa755ba20260e14b9bfa2c076512

Acteurs oa Gerard Butler, Abbey Lee en Nikolaj Coster-Waldau

Set, de genadeloze God van de duisternis, heeft de troon van Egypte overgenomen en heeft het eens vreedzame en welvarende rijk veranderd in een grote chaos. Weinigen durven het op te nemen tegen hem. Een jonge dief, wiens geliefde gevangen is genomen door hem, tracht met behulp van de machtige god Horus Set te onttronen en te verslaan.

Vanaf 24 februari te zien in 56 bioscopen

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12 kijkwijzer-groftaalgebruik

Ik geef deze film ❤❤❤

Met grote verwachtingen na het zien van de trailer naar de bioscoop voor een 3D IMAX ervaring!

Groots geluid, nog groter beeld en een spannende fantasy film die zo veel meer had kunnen zijn!

In de openingsscène vliegen we over de straten, daken en de piramides van het oude Egypte, een welvarend koninkrijk geregeerd door Osiris. Eeuwenlang heeft Osiris samen met zijn sterfelijke onderdanen en de andere goden in harmonie samengeleefd. De beelden van de grote goden tegenover de sterfelijke mensen zijn spectaculair, hoe krijgen ze het voor elkaar vraag je jezelf de hele film af.

Alles verandert bij de kroning van Osiris zijn zoon, Horus. Als in een Doornroosje setting stormt Osiris jaloerse broer Seth de woestijngod naar binnen. Hier moet wel even je hoofd op standje dom genot staan want een Egyptische god met een Schots accent, Thoth met een zeer bekakt Engels accent…. maar goed hier begint een wervelwind aan actie en heel veel special-effects die soms een beetje te te overduidelijk green screen waren!

Begrijp me niet verkeerd, zeker het kijken waard en zelfs een kaartje voor de bioscoop want films als deze moet je nu eenmaal op het grote scherm zien!


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb de trailer van deze film al een tijdje geleden gezien en herinner me dat zowel mijn broer als ik heel benieuwd er naar waren. Misschien heeft dat ook iets te maken met de Egyptische mythologie die erin verweeft zit 🙂
    (PS: ik wou je blog volgen maar vind nergens een WordPress volg button ;))

    1. Hoi Meaghann, geweldige naam trouwens! Ik heb je zojuist gevolgd ik geloof dat je dan een melding krijgt en terug kunt volgen? Mijn wordpress is een beetje stout als het om die volg knop draait! Ik hou ook van de Egyptische mythologie dat was reden 1 om te gaan! Mr. Butler was nr 2