5x | Wishing on Wednesday

Hoewel ik de laatste tijd een stuk minder lees, insert sad face, heb ik toch nog steeds een immense wensen lijst! Deze woensdag deel ik 5 boeken die hoog op mijn wensen lijstje staan!

Ik hoop natuurlijk dat ik in de vakantie periode een flinke inhaalslag kan slaan want dan zou aan al het klussen toch wel een eind moeten zijn gekomen!

5x Hoog op het lijstje

Ik hou van hervertellingen van sprookjes en de cover heeft me ook doen kwijlen!

De verbitterde Isabelle heeft alles gedaan om in het glazen muiltje te passen, maar de prins is met haar knappe stiefzus getrouwd. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen… Zal het haar lukken?

Stiefzus is een weergaloze en prachtige hervertelling van Assepoester. Bestsellerauteur Jennifer Donnelly zet in deze fantasy vol girlpower het beroemde sprookje op zijn kop. Voor jongeren vanaf 13 jaar en liefhebbers van youngadultboeken.

Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met de knappe prins te trouwen. Alleen is Isabelle niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelde om in Assepoesters schoentje te passen.
Isabelle heeft geprobeerd om mooi en lief te zijn, maar dat maakte haar juist gemeen, jaloers en leeg. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: echte schoonheid zit vanbinnen.

Sommige thrillers hebben een synopsis waarmee je zou wensen dat je het boek direct door het beeldscherm kon trekken om te beginnen. Ja ja, ik weet het koop dan het eBook. Niet alleen sneuvelde mijn ereader, de laatste tijd heb ik teveel migraines om lang naar lichtgevende schermpjes te kijken!

Cassie is de woede en roekeloosheid van haar eigen jeugd allang ontgroeid – tenminste, dat denkt ze, totdat ze op een nacht getuige is van een gruwelijke aanval. Op weg naar huis, langs een verlaten weg, ziet Cassie een man en een vrouw ruziemaken. De ruzie escaleert en Cassie besluit het alarmnummer te bellen. Maar dan doet ze precies waarvoor
de telefonist van de meldkamer haar gewaarschuwd heeft: ze stapt uit de auto.

Ook deze thriller spreekt me heel erg aan!

Na een ongeluk komt Chloe bij in een ziekenhuis. Haar geheugen is verdwenen. De mensen aan haar bed zeggen haar ouders en zus te zijn. Zij vertellen haar de details van haar leven. Maar of dit klopt…?

Chloë Daniels komt bij in een ziekenhuis, haar geheugen verdwenen, geen idee hoe ze er beland is. Ze herkent de mensen aan haar bed niet, ze weet haar eigen naam niet. Terwijl ze langzaam herstelt, vullen haar ouders en haar zus haar geheugen in met details over haar succesvolle carrière, haar huis aan de kust en het bijna fatale auto-ongeluk. Maar Chloë krijgt het gevoel dat ze dingen voor haar verborgen houden en ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen…

Ik ben natuurlijk een absolute PLL fan! En dus moet ik dit boek lezen voor hij als serie te zien is

Dit najaar te zien op Netflix; dé perfecte mix tussen Pretty Little Liars en Black Swan!
Gigi, Bette en June behoren tot de beste leerlingen van hun exclusieve balletschool in Manhattan.

De vrijgevochten Gigi is nieuw op school, en wil alleen maar dansen… maar dat zou weleens dodelijk voor haar kunnen zijn. Voor Bette lijkt alles in haar leven mee te zitten, maar het verlangen om haar talentvolle zus te overtreffen brengt een gevaarlijke kant van haar naar boven. En de perfectionistische June moét een hoofdrol zien te bemachtigen dit jaar, want anders maakt haar moeder voorgoed een einde aan haar dansdromen.

In een wereld waarin iedereen zowel je vriend als je vijand zou kunnen zijn, doen de drie meisjes er alles aan om de top te bereiken. Ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren en bedriegen.

En als laatste nog een thriller!

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen.

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

Las jij al iets van mijn wensen lijstje?

Of misschien ben jij nu ook wel benieuwd naar een van deze boeken. Of je wilt wat delen dat op jouw wensen lijstje staat. Laat het me hieronder weten, reacties maken me blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Stiefzus heb ik een tijdje terug al gelezen. Momenteel staan er wel enkele andere boeken op mijn Giftster wenslijst waaronder The Bromance Bookclub. Met een beetje geluk krijg ik volgende week dan ook wat nieuwe verjaardagsleesvoer. Maar goed dus dat ik mijn tbr toch al een klein beetje heb kunnen laten zakken.