A Day in the Life of Kwante | 8x Herfst liefde ♥

Hoewel ik echt een zomerkindje ben heb ik ook een enorme herfst liefde! Mijn favoriete herfst dingetjes deel ik in deze post! Kijk je mee?

Nu ik de afgelopen zomer uit mijn hoofd heb verbannen, laten we wel wezen het was geen beste, ben ik helemaal in herfststemming!

Herfst liefde #1

Een van de fijne dingen aan de herfst vind ik het feit dat het weer eerder donker is! Begrijp me niet verkeerd ik hou ontzettend van lange warme zomeravonden in de tuin maar ik ben enorm gek op kaarsjes! Zodra het donker word zul je bij mij enkel 1 leeslampje in de hoek zien branden, de rest zijn het echt bergen waxinelichtjes! Ik brand zakken weg in de donkere dagen en geniet daar zo ontzettend van! Kaarslicht geeft zoveel meer sfeer dan een lamp, ik kan dan ook echt genieten als ik van mijn boek omhoog kijk en enkel die kaarsjes zie flakkeren!

Herfst liefde #2

Het tweede, toch wel dubbele, is het feit dat ik weer naar de Primark kan gaan en los kan gaan op alle heerlijke pyjama’s die ze verkopen! Vooral die hele zachte fluffy pyjama’s zijn favoriet! Ik heb echt een immense voorraad pyjama’s van hun, en ik niet alleen ook mijn uk is helemaal weg van alle onesies die ze verkopen! Primark is echt Pyjama Walhalla!
Het is dubbel omdat ik in de zomer minder last van mijn lijf heb en dus het liefst in een hemdje en broekje slaap…. Maar de pyjama’s van Primark maken echt heel veel goed!

Herfst liefde #3

Mijn liefde voor fleece dekentjes! Ik kan er geen genoeg van krijgen en het liefste wat ik doe in de koudere maanden is mezelf oprollen op de bank met een boek omringd door mijn dekentjes! Verwarming/airco’s en een gebrek aan lekker frisse lucht geven me snel hoofdpijn! Mijn vrienden noemen mijn huis in de koudere maanden dan ook het ijspaleis omdat ik altijd wel ergens een raampje open heb staan… Ik heb dus ook een kast vol fleece dekentjes waar mijn vriendinnen altijd dankbaar onder kruipen op mijn extra grote bank 🙂

Herfst liefde #4

De natuur! Niks lekkerder dan even in de frisse lucht gaan wandelen met de hond! (als het droog en zonnig is) En dan vooral in het bos! Al die mooie kleuren daar word mijn humeur altijd wat beter van! Ik wil binnenkort naar Putten, daar moet een toren in het bos zijn waar je op kunt klimmen voor een waanzinnig uitzicht! Ik ben heel erg benieuwd!

Herfst liefde #5

Iets waar denk ik de dames zich wel in kunnen vinden! In mijn geval komt de poncho weer uit de kast! Dus weg niks verhullende zomerjurkjes en welkom aan de lekkere slobbertruien en poncho’s! Als je niet in je bikini en matching zomerjurkje de deur uit hoeft maak je je al een stuk minder druk om al die winterse lekkernijen die je eet en drinkt!  En daar komt nummer zes al om de hoek!

Herfst liefde #6

Mijn Bourgondische kant omhoog en die juicht want daar komen alle heerlijke stamppotten weer aan! Maar in de winter is het ook weer tijd voor de filmavondjes bij mij thuis! Mijn filmavondjes zijn geliefd onder vriendinnen want dan komen de heerlijke snack tafels weer omhoog! Heerlijk stokbrood met allerlei kaasjes, mijn nachos schalen en tapas plateautjes! En natuurlijk ook de avonden dat ik me op krul met heerlijke chocolademelk! Ikzelf drink alleen maar chocolademelk van stickies. Deze koop ik altijd bij de tuincentra’s waar ik naar de kerstmarkten ga! Vorig jaar vond ik zelfs varianten met allerlei extra smaken. Dus je snapt dat ik me nu al weer verheug op het inslaan van deze lekkernijen!

Herfst liefde #7

Halloween! Ik hou van Halloween en alle enge films en creepy activiteiten die er dan te doen zijn! Ik ben nog aan het denken over een Halloween win actie hier op de blog voor dit jaar! Vind het wel heel leuk om te doen dus als ik niet te druk ben volgt dat zeker!

En dan komen we bij het laatste punt voor deze post!

Herfst liefde #8

Op nummer 8 staat natuurlijk mijn grote liefde, Kerst! In de herfst beginnen de kerstmarkten namelijk weer op te komen en dat betekent dat ik me eindelijk kan gaan voorbereiden! Ik ben al weer helemaal klaar voor alle gezelligheid en lichtjes en versieringen!

Hou jij ook zo van de koudere maanden?

Bewaren

7 reacties

 1. MC Kleuver schreef:

  Ik vind het wel jammer dat het eerder donker wordt. Het is altijd zo fijn om nog in het licht buiten te zijn. Maar kan niet wachten op de kerstlichtjes, haha.

 2. Annabel schreef:

  Heerlijk! Ik sluit me er helemaal bij aan, zeker Halloween!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenworm.My Profile

 3. Madelon schreef:

  Ik sluit me hier ook helemaal bij aan! Ik ben gek op de zomer en de lente, maar ik vind de koudere maanden ook echt wat hebben. Lekker warme truien aan, kaarsjes aansteken en leuke dingen zoals Halloween en kerst.
  Madelon onlangs geplaatst…Kinderboekenweek challengeMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Tijdens het bijlezen van mijn blogfeed valt het me op dat ik zeker niet de enige ben wiens lichaam averechts doet zodra het herfst wordt. Net als jij vind ik het echter ook een prachtig (natuur), gezellig (ik steek iedere avond met plezier mijn Pixie-lantaarn aan) en knus (dekentje + beker thee binnen handbereik) seizoen. Qua kleding draag ik eigenlijk vrijwel hetzelfde maar dan met een lange legging ipv een korte én botjes in plaats van ballerina’s. Dat is wel het leuke aan jurkjes en rokjes, je kan ze het hele jaar door dragen zolang je dat dunne truitje even veranderd door een iets warmer exemplaar. Ik kijk er ook echt naar uit om binnenkort kerstkaarten te knutselen, de kerstverlichting boven te halen, pakjes in te pakken, koekjes te bakken, …
  zwartraafje onlangs geplaatst…Potteritis – een vaststelling in lijstjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: