Series Sunday | Motherland Fort Salem

De serie Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief, hedendaags Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de ontluikende Amerikaanse regering om te vechten voor hun land. De serie volgt drie jonge vrouwen die een basisopleiding in gevechtsmagie hebben gevolgd. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische aanslagen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens.

Te zien op: Prime Video
Looptijd aflevering :45 min
Aantal afleveringen: 20
Genre: Fantasy
five-stars

Er zal nog een derde en tevens laatste seizoen verschijnen van deze serie.

Motherland Fort Salem is echt een fenomenale serie met een paar van mijn favoriete personages: Raelle, mijn favo heks die hoopt in de voetsporen van haar moeder te treden, Abigail, een heks die een reputatie hoog heeft te houden in haar familie, en Tally, een schat van een heks die vecht voor het welzijn van de mensen.

Motherland Fort Salem laat zien hoe moeilijk het is in tijden van gevaar om vrienden en familie bijeen te houden in een militaire setting waarbij heksen het land moeten verdedigen tegen de Spree.

En die Spree? Die is creepy AF!

Bang zijn, boos zijn, verdrietig zijn. Deze serie heeft het allemaal met een flinke dosis magie er bij!

Motherland Fort Salem heeft echt zo’n geweldig originele verhaallijn met een geweldige cast! Stoere militaire heksen. Sterke bad ass vrouwen in een dystopische toekomst die de wereld moeten redden van de terroristische aanslagen die de Spree pleegt.

Deze serie is overweldigend goed en ik kan niet wachten tot het derde seizoen zal komen.

10 afleveringen per seizoen is veel en veel te weinig voor zo’n spannende en sterk in elkaar gezette serie.

Conclusie

Kijken die serie als je van heksen houdt. Wellicht even wennen maar oh zo gaaf!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.