A Day in the Life of Kwante | Can’t Stop Shopping!!!

Ken je dat gevoel dat je hebt in december? Dat stemmetje in je hoofd dat zegt december is bijna voorbij, de dure maand bijna ten eind! Ja… ik ook….

Alleen het stemmetje loog, I can’t stop shopping!!!

Na de dure december maand lijkt het wel of alle shops hun geweldige dingen uit de mouw slingeren om je zo weer helemaal te overrompelen!

Nu had ik mezelf voorgenomen om mijn tbr onder een maximum te houden! Dit lukt me aardig! Op mijn Nederlandse tbr staan wanneer ik dit schrijf 16 boeken waarvan nog 3 recensie boekjes! Is dat netjes of niet!

Waar ik me dus netjes inhoudt met niet meer losgeslagen 10x zoveel boeken kopen dan ik kan lezen heb ik mezelf wel losgelaten op het gebied van andere koopjes 🙂

Zo kocht ik mezelf 5 kaarsen bij mijn meest favo kaarsenmaker Faerie Tales Creations! Ik deel de labels hier met jullie, voor de foto’s van de kaarsen en de binnenkant moet je even mijn Instagram openen!

  

  

  

Wat een geweldige labels al hé! Nou ik kan je vertellen dat de binnenkant en de geur nog fantastischer is!


En als je denkt dat ik toen klaar was met kaarsen shoppen?

Nope! Ik zag namelijk bij een Bookstagram een geweldige kaarsen box van BookandNook! En toen kwam ik in haar Etsy shop en zag ik dat er een januari Wonderland box te koop stond, hallo….. hoe zeg ik daar nu nee tegen?!?!?!

Winter is our favourite season with all the snow and sparkly magic, the perfect time to make unforgettable memories and to portray majestic fictional sceneries. 

Inspired by some of our most cherished wintery stories, our January box is the perfect companion for the cold nights ahead. And if you’re a fan of the Six of Crows duology, Wintersong, Narnia and His Dark Materials then this is most definitely a collection box you will not want to miss! 

Winter Wonderland will include:
5 4oz tin candles not featured in the shop
1 exclusive bookish item
1 exclusive themed bookmark

Ik ben zo benieuwd!!!! Een unboxing vind je natuurlijk hier in Wonderland!


Eigenlijk zou ik een internetverbod moeten krijgen…

Toen ik eenmaal kaarsjes aan het bekijken was besloot ik FlicktheWick eens op te zoeken want in de Fairyloot zat zo’n heerlijk ruikende kaars…. En op hun site liep ik tegen een februari box aan met de naam A Maas Love Story….. en als Valentijn cadeautje kocht ik dus deze box want mijn partner is rampzalig met zulke dingen…. (zie mijn secret valentine)

With February being the month of love, we thought we’d honor the Queen of all romance, Sarah J Maas. This ‘A Maas Love Story’ box will bring you items inspired by all of our favorite OTPs in Throne of Glass & A Court of Thorns and Roses. 

*There will be spoilers of who ends up with who for both series in this box.

This February candle box will include: 
・Three exclusive 2oz black tin candles 
・One exclusive 4oz glass jar candle 
・5-6 bookish items  

Ik kan echt niet wachten tot deze box in februari aankomt ♥ ik ben benieuwd of al haar kaarsen zo goddelijk ruiken!!!! Een unboxing vind je natuurlijk hier in Wonderland!


En tja… de boxen…. Fairyloot…..

Ik moest en zou natuurlijk weer de boxen hebben! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de februari box!!!

🦋 This box is perfect for fans of faeries and Sarah J Maas! The book we are featuring is VERY highly anticipated release filled with faeries from a bestselling author, and it will come with a signed bookplate and letter from the author! We adored this book so much.

🦋 This box will be jam packed with items, and so far we have revealed that there will be an exclusive pillowcase featuring a never before seen design by @eviebookish!

🦋 Artwork by official FairyLoot artist @taratjah


🍎 This box is perfect for fans of the Grimm fairytales, and dark fairytales in general! It will feature items inspired by Little Red Riding Hood, Rapunzel, Snow White and Hansel and Gretel.

🍎 The book we are featuring is a highly anticipated new release that is a mesmerising tale filled with mystery and dark fairytales. Movie rights for this magical book have already been acquired too! The edition we’ll be including is an exclusive edition made just for FairyLoot — you won’t be able to get this unique edition anywhere else! It will also be actually SIGNED by the author, how awesome is that?

🍎 So far we have revealed that this box will include a stunning ceramic mug that is perfect for fairytale lovers. There will be lots of awesome items in this box and they are all exclusive, so you won’t be able to get them anywhere else!

📷 Artwork by official FairyLoot artist @taratjah

Een kussenhoes en een mok is natuurlijk sowieso al geweldig! Ik ben heel erg benieuwd wat er verder nog in zit! Raar maar waar ik kijk altijd meer uit naar de goodies hahaha! Een unboxing vind je natuurlijk hier in Wonderland!


En als je dacht dat ik wel klaar was?

Nee….. want ik dacht toen aan alle unboxings etc en ik wil zo graag wat mooiere foto’s maken voor op mijn Bookstagram….. Dus heb ik ook een drietal backdrops gekocht!

Ik hoop dat ze zo snel mogelijk binnen zijn zodat ik mooie foto’s kan gaan maken ♥

Ik kocht een white wood, een zoete roze en een zwarte achtergrond ♥ Ik ben heel benieuwd hoe ze er irl uit gaan zien!
  


Dus ja…. misschien moet ik gewoon mijn bankieren app vernietigen hahaha!

Kocht jij nog iets Bookish de laatste tijd? Let me know down below ♥

10 reacties

 1. Annabel schreef:

  Ik kocht ook een kaarsenbox bij Emmy en voor mijn moeder echt een mega awesome booksleeve van de villains van Disney. Voor de rest helaas gewoon boeken. Ik zeg helaas omdat ik dit jaar toch ook echt aan mijn TBR wil werken en dat gaat zo niet natuurlijk haha.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenworm #2My Profile

 2. Emmy schreef:

  Ik gebruik als backdrops nog altijd een aantal… placemats.. Haha
  Emmy onlangs geplaatst…De Slapende Prins (The Sin Eater’s Daughter #2) – Melinda SalisburyMy Profile

 3. Do schreef:

  Wat een mooie spullen heb je gekocht. Ik ben ook erg benieuwd naar de Wonderland box, hij klinkt erg tof. Ik heb deze maand nog niet heel veel uitgegeven, al komt daar denk ik nog wel verandering in….
  Do onlangs geplaatst…Doelen voor 2018My Profile

 4. Annemieke schreef:

  Haha. Mijn backdrop is onze houten koffietafel van de Ikea. 😉 Al die kaarsen zijn echt zo verslavend. Ik moet me echt inhouden om niet bij elke nederlandse kaarsenshop wat te bestellen Maar ik hou mij nog in. Maar met boeken haha.
  Annemieke onlangs geplaatst…Time to Crunch Some Numbers – Reading Statistics 2017My Profile

 5. zwartraafje schreef:

  Haha, je hebt niet overdreven met je berichtje van gisteren maar hé, als onze lichamen het uithangen mogen we onszelf troosten hé. Ik ben alvast benieuwd hoe je kaarsen er gaan uitzien op je Instagram-account.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Voor ik je loslaat – Marieke NijkampMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: