A Day in the Life of Kwante | Read-a-thon!

Ik ga weer meedoen met een read-a-thon!  Hoe, wat en waar? Dat lees je in deze post! Kijk je gauw mee?

Vanaf donderdag doe ik voor de derde keer mee aan de Blossom Books Read-a-thon!! Je aanmelden kan hier!

Dit houd dus in dat ik 25 mei vanaf 20u tot 28 mei 20u zoveel mogelijk ga proberen te lezen en mee ga proberen te doen met de challenges en leessprintjes!Untitled2

Voor de eerste keer is de read-a-thon niet in de mei vakantie en dat is voor mij dus echt top! Want de mei vakantie is voor mij zo druk dat ik de afgelopen twee jaren niet erg veel heb kunnen lezen!

Het doel is dus om zoveel mogelijk te lezen.

De eerste stap is volgens de meiden van BB om een tbr-lijst samen te stellen…. Die stap begin ik wel maar ik faal altijd gigantisch als ik een tbr opstel. Ik ga gewoon uit mijn kast pakken wat me nu leuk lijkt om te gaan lezen maar het kan natuurlijk helemaal omgegooid worden wanneer op het moment mij iets anders aanspreekt 🙂

Je tbr deel je als je meedoet op social media met de hashtags #tbr #BBReadathon en natuurlijk tag je @BlossomBooks 😉

Elke dag komen er ook twee challenges online om 10:00 uur en 17:00 uur! Als je op social media meedoet aan alle challenges maak je ook nog eens kans op een leuke prijs!

De sprintjes zijn elke dag van 11.30 tot 12:00 en van 19:30 tot 20:00! Tijdens dat sprintje noteer je je begin paginanummer en na het sprintje deel je hoeveel bladzijden je las! Ongeacht of je er 10 of 100 las het gaat om het genieten en jezelf uitdagen, dus geen jaloezie want het gaat om het plezier dat we met zijn alle ten strijde trekken tegen de bladzijden 😉

28 mei eindigt de read-a-thon en dat is altijd wel een beetje jammer! Met een read-a-thon meedoen is toch altijd een soort stok achter de deur!

Het hele programma is dus als volgt:

Donderdag 25 meiread-a-thon
20:00 uur  Ready, set, GO!
21:00 uur  CHALLENGE #1

Vrijdag 26 mei
10:00 uur CHALLENGE #2
11:30 uur SPRINT
17:00 uur CHALLENGE #3
19:30 uur SPRINT

Zaterdag 27 mei
10:00 uur CHALLENGE #4
11:30 uur SPRINT
17:00 uur CHALLENGE #5
19:30 uur SPRINT

Zondag 28 mei
10:00 uur CHALLENGE #6
11:30 uur SPRINT
17:00 uur SPRINT
19:30 uur EINDSPRINT
20:00 uur EINDE

Voor nu ga ik eens beginnen met een tbr stapeltje uitzoeken! Ga jij ook meedoen aan de read-a-thon?

 

8 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Afgelopen zondag was ik bij de garage sale en toen hoorde ik het al heel veel vallen. Helaas ben ik dit weekend heel druk, dus voor mij gaat het hem niet worden. Dan wordt het een piepkleine challenge om überhaupt lees momenten te vinden.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Eropuit: Harry Potter ExhibitionMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Ik denk wel dat ik mee ga doen, maar helaas heb ik niet heel veel tijd. Net dit weekend ook nog een hoop verjaardagen.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: A court of wings and ruin van Sarah J. MaasMy Profile

  • Jammer hé! Ik ben ook drukker dan gedacht! Vergat dat ik vrijdag een verjaardag heb en uit eten ga met vriendinnen met aansluitend een film! Donderdag is het ook heel druk ivm Hemelvaart en zaterdag komt er een bups kids logeren! Dus ik moet zondag maar de hele dag lezen 🙂

 3. Emmy schreef:

  Ik moet kei veel werken en heb ook nog eens een verjaardag.. Dus meesprinten gaat het bij mij waarschijnlijk niet worden.. Maar ik doe mijn best…
  Emmy onlangs geplaatst…The Hate U Give – Angie ThomasMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Het lezen wil hier de laatste tijd niet zo goed lukken maar ik hoop dat de BBReadathon daar misschien verandering in kan brengen. Door de voorspelde warmte ziet het er naar uit dat ik die vier hete dagen toch platte rust moet houden dus eigenlijk is dat het perfecte moment om zoveel mogelijk te proberen lezen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Kate Daniels Serie – Ilona AndrewsMy Profile

 1. 22 mei 2017

  […] zag vandaag bij Kwante in wonderland voorbij komen dat ze mee ging doen aan de Blossom Books Read-a-thon. Ik dacht toen bij mezelf: Wat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: