A Day in The Life of Kwante | Vierendelen?

Ken je dat? Je word voor heel erg veel toffe dingen uitgenodigd maar hebt al zoveel gepland staan en nog zoveel te doen!

Dat is dus nu mijn dilemma! Ik ga zondag, net als denk ik de meeste van jullie, heerlijk naar het Yalfest! Ik heb er onwijs veel zin in!

Maar ik ben ook voor morgen uitgekozen voor de brainstorm bij Z & K! En op woensdag ben ik gevraagd voor de focus groep van Ambos/Anthos…. en op zaterdag werd ik gevraagd om met een hele lieve bookbuddie van Facebook mee te gaan naar de Meet & Greet die zij won met de Yalfest auteurs….

En op zulke momenten zou ik wensen dat ik mezelf even in vieren kon delen!

Ik ben natuurlijk ook nog druk met de zaak en mijn gezin en mijn blog………..

Ik had de laatste tijd al zo weinig me time dat ik al minder kon lezen en bloggen.

Maar nu word ik voor zoveel geweldige dingen gevraagd en het liefst ga ik overal heen! Maar ja dat is niet uit te houden, dan kan ik mezelf opvegen en op een hoopje gooien! En dan hebben we het nog niet eens over alle OV kosten…. Ik word al platzak als ik er aan denk!

Dus heb ik keuzes moeten maken…. 🙁

Wel naar Z & K en niet naar Ambos/Anthos…. Wel naar Yalfest en niet naar de Meet & Greet….

Minder bloggen zodat ik weer meer kon lezen! Dus wat minder tags 😉 en wat meer mijn tbr stapel tackelen!

Wat minder online zijn op social media zodat ik meer tijd heb voor mijn gezin!
Lukt me aardig de afgelopen tijd! Ik gooi op vrijdagmiddag de telefoon aan de kant, zet de laptop in de kast en pak ze pas maandagochtend weer op!

En eerlijk? #unplugged? Dat is best genieten!

Om unplugged te gaan is natuurlijk best lastig! Je wilt immers alles weten en precies zien wat er wanneer allemaal plaats vind en wat iedereen te zeggen heeft of post op social media! Maar toch krijg ik zo’n gevoel van rust over me heen als ik
alle elektronische dingetjes aan de kant gooi die met piepjes, bliepjes of nummertjes duidelijk proberen te maken dat ik ze moet openen!

Vierendelen!

Ik denk dat een tijdverdrijfer of een kloonapparaatje wel uitkomst biedt!

 1. Een Kwante die leest en blogt!
 2. Ook nog een Kwante die werkt!
 3. Natuurlijk ook een Kwante die huisvrouw en mama is!
 4. En dan nog een extra Kwante die alle events en afspraken af kan gaan!

Misschien heel sci-fi maar het lijkt me wel wat!

Voor nu ben ik maar 1 Kwante en probeer ik het onderste uit de kan te halen door zoveel mogelijk leuks te kunnen doen!

Heb jij ook weleens dat je jezelf zou willen opsplitsen voor al het leuks in het leven?

 

4 reacties

 1. Bianca Schrijft schreef:

  Heel herkenbaar, was afgelopen week en is komende week het geval. Daarna is weer even 1 week rust! Yeah!!!!
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…De dag van het fantastische boek.My Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Oh ja, dit is echt ontzettend herkenbaar. Je hebt sowieso de dingen die je graag doet en de zaken die je moet doen. Maar zelfs de eerste categorie is doorgaans te omvangrijk in vergelijking met de beschikbare tijd. Vermits ik nog steeds geen functionerende Timeturner heb en ook Dobby niet op bezoek komt … moet ik af en toe wat puzzelen en knippen. Knutselwerk komt er bijvoorbeeld minder van zodat ik wel aan lezen en bloggen toekom. Al probeer ik dat laatste nu ook wat minder frequent te doen in de hoop zo weer wat meer lees/knutsel/afspreek-tijd te winnen. Af en toe offline gaan heeft natuurlijk het meeste effect maar dat doe ik dan weer te weinig.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #92My Profile

  • We zouden meer uren in een dag moeten hebben! Ik ben nu toch echt elk weekend offline en afgelopen paasweekeinde dus zelfs de maandag ook! Ik vind het eigenlijk heerlijk om niet steeds die kriebel te krijgen om even online te kijken of er wat nieuws gepost is! Mijn weekenden hou ik dus heerlijk unplugged!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: