A day in the life of… | Tikkertje met boeken 2.0

Twee weekjes terug werd ik door Annabel getikt! Dit is een spelletje in boekbloggerland en in deze post kun je verder lezen wat het precies inhoudt!

Liesbeth (Zwartraafje) is de bedenker van dit spelletje. De bedoeling is dat je iemand tikt en boekentips geeft. Degene die je getikt hebt vermeld dus welke tips je haar/hem gaf en geeft jou in haar/zijn post ook weer wat tips en kiest zelf iemand om tips en een tik aan door te geven!

Op naar de tips die ik kreeg van Annabel!

Ten eerste The year we fell down van Sarina Bowen, ik weet dat ze wel van New adult boeken houdt en dit boek vond ik echt super tof! Ik denk dat Kwante deze ook wel leuk gaat vinden.

Ik heb het boek even opgezocht op goodreads en het lijkt me inderdaad een heel leuk boek! Ik hou van New Adult boeken dus deze staat op mijn wishlist ♥

Als tweede raad ik haar If there’s no tomorrow van Jennifer L. Armentrout aan. Ik denk dat ze dit ook echt een super mooi boek gaat vinden. Ik weet al dat ze deze auteur leuk vindt, dus dat moet goed komen toch?

Met deze zit je natuurlijk goed! Ik kan niet wachten tot de vertaling uit is ♥

Als laatste omdat ik weet dat ze wel van een goede horrorfilm houdt raad ik haar de boeken van Lockwood & Co aan. Voordeel voor haar deze is er ook in het Nederlands! Dus geen excuus om ze niet te lezen haha. Ik denk dat ze deze boeken ook wel heel leuk zal vinden.

Deel 1 heb ik zelfs al gelezen en vond ik inderdaad ook erg leuk! De rest moet ik inderdaad nog lezen maar so many books so little time!

Gaan we verder met de 3 boeken die ik jou aanraad! Ik neusde wat door je Goodreads en was echt in shock 😉 De volgende boeken staan namelijk nog op jou te lezen lijst?

Ik raad je aan direct de A Pound of Flesh serie van Sophie Jackson te gaan lezen want deze New Adults verslind je echt in één ruk!

Daarna lekker door met de Sea Breeze reeks van Abbi Glines en als laatste een boek dat ik zelf ook nog niet las maar gezien we beide van horror houden denk ik dat je deze ook heel tof vind! Jij las al eerder andere boeken van haar!

The Hollow Girl van Hillary Monahan.

Five boys attacked her. 
Now they must repay her with their blood and flesh. 

Bethan is the apprentice to a green healer named Drina in a clan of Welsh Romanies. Her life is happy and ordered and modest, as required by Roma custom, except for one thing: Silas, the son of the chieftain, has been secretly harassing her. 

One night, Silas and his friends brutally assault Bethan and a half-Roma friend, Martyn. As empty and hopeless as she feels from the attack, she asks Drina to bring Martyn back from death’s door. “There is always a price for this kind of magic,” Drina warns. The way to save him is gruesome. Bethan must collect grisly pieces to fuel the spell: an ear, some hair, an eye, a nose, and fingers. 

She gives the boys who assaulted her a chance to come forward and apologize. And when they don’t, she knows exactly where to collect her ingredients to save Martyn. 

Nu moet ik iemand kiezen en diegene drie boeken aanraden! Moeilijk, moeilijk!

Ik kies Candyce (The BookDutchesses) en raad haar de volgende drie boeken aan:

Als eerste de Benedicts serie! Deze serie van Joss Stirling vond ik zo ontzettend tof! Een mix van speciale krachten en liefde en een geweldige familie waar je acuut bij wilt horen!

Op de tweede plek S.T.A.G.S van M.A. Bennet omdat er gewoon niet genoeg mensen zijn die dit boek lezen en ik het toch echt een heel erg tof boek vond! Een beetje een thrillerachtige setting, ik vond het echt een heerlijk duister boek!

En als laatste The Vincent Boys van Abbi Glines ♥ Dit boek is sexy en opwindend, vol seksuele spanning, verraad, liefde en drama!

Ik ben heel benieuwd naar de boeken die ze mij aanraadt en wie zij weer kiest om te tikken!

3 reacties

 1. Annemieke schreef:

  Yeay hij gaat verder, tikkertje dan. 😉
  Maar je moet dus ECHT wel even Lockwood verder lezen he. 😉 Maark er maar gewoon even tijd voor. 😀
  Annemieke onlangs geplaatst…Five Reasons to Pick Up the World of Ice and FireMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Oh, Lockwood en Co ga ik toch ook ooit nog eens lezen hoor. Leuk dat je verder hebt getikt Kwante. Candyce was mijn Secret Valentine ik ben benieuwd wie zie gaat aantikken én welke boeken ze gaat aanraden.
  zwartraafje onlangs geplaatst…My kind of wonderful – Jill ShalvisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: