A Year in Numbers 2020

De eerste week van 2020 is alweer bijna over! Wat vloog 2020 ondanks al die ellende voorbij! En wat was dat ook te merken hier op de blog! Kijk je mee?

Net als in alle voorgaande jaren ben ik dankbaar voor het afgelopen jaar. Zelfs met al die corona ellende!

Dankbaar voor de mensen om me heen, dankbaar voor alle mooie boekjes die ik kreeg en kocht, dankbaar voor het leven en daar hou ik het bij omdat het bericht anders ellenlang zou worden!

Maar goed jullie kwamen kijken naar mijn 2020 in cijfers!

Ik las 67 boeken, ik had mijn 75 boeken challenge dus helaas niet gehaald! Ik heb dit jaar heel veel chaotische en onverwachte gebeurtenissen gehad buiten corona! En door corona echt weer veel leesdipjes gehad. Ik vind het dus niet heel erg dat ik het niet gehaald heb!

Nieuw jaar nieuwe kansen toch 😉

Ik kocht/kreeg 91 boeken en schreef daar 12 Bookhauls over!
Je begrijpt dat ik dan heel erg baal dat ik maar 67 boeken las want nu is mijn tbr stapel dus gegroeid ipv geslonken!

In Wonderland vind je nu 651 boekrecensies, in mijn 1e jaar waren dat er 112!

Je vind er nu 289 Young Adult recensies, 39 overige of non books, 30 jeugdboeken, 80 New Adults, 184 romans en 29 thrillers.

Ik ruimde mijn hele film en serie recensie archief op (dat waren rond de 150 posts) om wat ruimte te maken op de blog, tot nu schreef ik er weer 46.

Al 6 jaar lang vond je bijna elke dag een post in Wonderland! In 2020 liet ik de druk varen door alle hectiek! Toch kwamen er nog heel veel berichten bij! Voor 2021 misschien niet elke dag een post maar ik probeer zo consequent mogelijk online te verschijnen met nieuwe posts!

De recensie dagen veranderden naar maandag en donderdag en op vrijdag besloot ik mee te gaan doe met de Friday Five!

Ik schreef in 2015 in totaal 391 berichten in mijn heerlijke Wonderlandje! Vandaag de dag staan er na opruiming van oude berichten nog 822 berichten online in mijn heerlijke Wonderlandje.

Vanaf januari ‘20 – 31 december ’20 keken daar maar liefst 187.332 oogjes naar ♥

Daar sta ik echt gewoon met mijn mond vol tanden van!

Ik ben ook zo blij dat steeds meer van jullie berichtjes achterlaten ♥ stiekem voel ik me dan wel een draak van een mens want ik ben zo’n chaoot die dan op haar telefoon jullie reacties leest en daar helemaal blij van word maar dan vergeet te reageren omdat dat weer niet via de app lukt… I suck! I know! Maar weet dat ik echt zo enthousiast ben als je reageert, dat ik je reactie altijd lees en me voorneem om dit jaar vaker te reageren op jullie!

Wondervolgers ♥

Ik ging op 19 januari ’15 van start met mijn blog en ben vanaf toen tot vandaag flink gegroeid op alle social media platformen!

In bijna 6 jaar heb ik een heerlijke groep vol Wondervolgers vergaard:

WordPress/E-mail/Bloglovin – 2300
Facebook – 886 Facebook groep – 857
Instagram – 3223
Twitter – 746

En ik ben jullie dankbaar voor alle lieve likes, berichten, hartjes, retweets en noem maar op ♥

Dus ik sloot 2020 weer dankbaar af!

Dankbaar voor al mijn lieve volgers, gulle uitgevers, bookbuddies en bookbabes,
ik hoop dat jullie me ook in 2021 op de voet zullen volgen door mijn konijnenhol naar Wonderland!

Ik proost met jullie op een 2021 dat al je dromen waar mag gaan maken!

“Don’t dream your life, live your Dream”

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ha, dan zijn we teamgenoten want ik haalde mijn Goodreads-challenge ook niet in 2020. Maar ik lig er niet van wakker. Ik heb me ook voorgenomen om minder te vergelijken. Niet enkel met anderen maar ook met een jongere versie van mezelf. Ja, ik lag vroeger meer. Ja, ik vind het jammer dat dat aantal nu lager ligt én vooral dat het me meer moeite kost om een boek te lezen. Maar ik heb besloten dat ik me vooral wil focussen op wat ik wel kan lezen én daar volop van wil genieten. Ik ga de cijfers nog wel noteren aan het einde van het jaar. Omdat het nu eenmaal leuk is om terug te blikken op een leesjaar. Maar ik ga dus mijn best doen om het minder te vergelijken.