A Year in Numbers 2021

Wat vloog afgelopen jaar ondanks al die ellende snel voorbij! En wat was dat ook te merken hier op de blog! Kijk je mee naar de nummertjes van 2021?

Net als in alle voorgaande jaren ben ik dankbaar voor het afgelopen jaar. Zelfs met al die corona ellende waar we nu al bijna 2 jaar in vastzitten!

Dit jaar werd door alle ellende qua verdeling wat minder boek en blog en wat meer family time en daily life struggles maar alsnog ben ik blij dat dit jaar er weer opzit!

Ik ben dankbaar voor de mensen om me heen, dankbaar voor alle mooie boekjes die ik kreeg en kocht, dankbaar voor het leven en daar hou ik het bij omdat het bericht anders ellenlang zou worden!

Maar goed jullie kwamen kijken naar mijn 2021 in cijfers!

Ik las 75 boeken, ik heb mijn 75 boeken challenge dus gehaald! En stiekem ben ik daar heel trots op want 2021 was echt niet mijn beste jaar. Ontzettend veel lichamelijke ellende en corona ellende die er voor zorgde dat ik mentaal ook alles behalve goed in mijn vel zat!

Ik kocht/kreeg 52 boeken en schreef daar 12 Bookhauls over!

Snap je dat ik blij ben met mijn gelezen aantal boeken, ik las meer dan dat er binnen kwam en dus houdt dat in dat mijn oude tbr pile ook weer wat geslonken is!

Yeah Me!

Ik heb nu nog een tbr te gaan van 82 boeken en die heb ik als volgt verdeeld:

In Wonderland vind je nu 719 boekrecensies, in mijn 1e jaar waren dat er 112!

Al die recensies zijn onderverdeeld in de volgende genres:

Ik ruimde mijn hele film en serie recensie archief op (dat waren rond de 150 posts) om wat ruimte te maken op de blog, tot nu schreef ik er weer wat bij en ik ben van plan om dat toch ook vaker te gaan toevoegen want mijn film recensies worden ook goed bezocht!

Voor nu kun je weer 59 recensies over films en tv series lezen op de blog!

Al 7 jaar lang vond je bijna elke dag een post in Wonderland! In 2021 moest ik het plaatsen van dagelijkse nieuwe posts loslaten! Het was fysiek niet meer mogelijk om veel achter mijn laptop te zitten en daar heb ik vrede mee gemaakt!

De recensie dagen bleven op de maandag en donderdag en op vrijdag besloot ik mee te gaan doe met de Friday Five of wanneer het topic me niet aanspreekt een Film Friday te posten!

Ik schreef in 2015 in totaal 391 berichten in mijn heerlijke Wonderlandje! Vandaag de dag staan er na opruiming van oude berichten nog 984 berichten online in mijn heerlijke Wonderlandje.

Van 1 januari ’2131 december ’21 keken er 99.958 oogjes naar mijn blog, een gemiddelde van 8K per maand.

En hoewel dat een stuk minder is dan vorig jaar vind ik dat helemaal niet gek! De blog heeft dit jaar immers alles bij elkaar best veel stil gelegen in verband met mijn gezondheid.

Waar ik in 2020 echt bijna elke dag een post heb geplaatst heb ik in dit jaar zelfs maanden gehad waar maar 1 post online kwam. En de andere maanden waren ook niet zo gevuld als normaal. Dus het waren voornamelijk bezoekers van oudere posts en dan vind ik het bezoekersaantal weer heel erg mooi! Want, zo blijkt, mijn blog is dus best waardevol dat er alsnog zoveel mensen oudere recensies opzochten!

Daar sta ik echt gewoon met mijn mond vol tanden van!

Ik ben ook zo blij dat steeds meer van jullie berichtjes achterlaten ♥ stiekem voel ik me dan wel een draak van een mens want ik ben zo’n chaoot die dan op haar telefoon jullie reacties leest en daar helemaal blij van word maar dan vergeet te reageren omdat dat weer niet via de app lukt… I suck! I know! Maar weet dat ik echt zo enthousiast ben als je reageert, dat ik je reactie altijd lees en me voorneem om dit jaar vaker te reageren op jullie!

Wondervolgers ♥

Ik ging op 19 januari ’15 van start met mijn blog en ben vanaf toen tot vandaag flink gegroeid op alle social media platformen!

In bijna 7 jaar heb ik een heerlijke groep vol Wondervolgers vergaard:

En ik ben jullie dankbaar voor alle lieve likes, berichten, hartjes, retweets en noem maar op ♥

Dus ik sloot 2021 weer dankbaar af!

Dankbaar voor al mijn lieve volgers, gulle uitgevers, bookbuddies en bookbabes,
ik hoop dat jullie me ook in 2022 op de voet zullen volgen door mijn konijnenhol naar Wonderland!

Ik proost met jullie op een 2022 dat al je dromen waar mag gaan maken!

“Don’t dream your life, live your Dream”

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.