A Year in Numbers | 2017 in Cijfers!

De tweede dag van 2018 is alweer aangebroken! Wat ging 2017 snel voorbij! En wat een heerlijk jaar is het hier op de blog geweest! Kijk je mee?

Wat wil ik kwijt over 2017? In 2016 en 2015 was ik vrij kort! Ik was namelijk dankbaar!

Dankbaar voor blogvriendschappen die steeds sterker worden, dankbaar voor de mensen om me heen, dankbaar dat mijn blogje uitgroeit tot een groter wonderlijks, dankbaar voor alle mooie boekjes die ik kreeg en kocht, dankbaar voor het leven en daar hield ik het bij omdat het bericht anders ellenlang zou worden!

Dit jaar wil ik daar aan toevoegen dat ik dankbaar ben voor de nieuwe kansen die ik kreeg! Jullie hebben misschien al wat nieuwe topics voorbij zien komen en één daarvan is het topic Interviews in Wonderland! Ontzettend tof om als blogger voor een interview gevraagd te worden met (internationale) auteurs! Ik kan niet omschrijven hoe geweldig dat voelt!

Maar goed jullie kwamen kijken naar mijn 2017 in cijfers!

Ik las 102 boeken, ik had mijn 100 boeken challenge dus behaald! Toch was ik niet helemaal happy! Ik heb dit jaar in mei en juni amper een boek gelezen en ook december was weer een diepte punt!

Ik loop mezelf soms voorbij en baal zo dat dat soms resulteert in leesdips!

2017

Als je wilt weten welke boeken klik dan op de Goodreads foto hierboven!

Ik kocht/kreeg 134 boeken en schreef daar 12 Bookhauls over!

In Wonderland vind je nu 337 boekrecensies, in mijn 1e jaar waren dat er 112!

Je vind er nu 181 Young Adult recensies, 16 overige of non books, 15 jeugdboeken, 34 New Adults, 80 romans en 11 thrillers.

Ik schreef tot nu toe 90 recensies over films en series!

Al twee jaar lang vind je elke dag een post in Wonderland! In 2018 probeer ik ook dagelijks een leuke post online te hebben staan maar gaat wel de druk van de ketel!

De recensie dagen blijven gelijk op de woensdag en vrijdag!

In 2017 ronde ik ook het dinsdagse topic #1000vragenaanjezelf af en dus zul je wat nieuwere topics kunnen vinden in het menu!

Ik schreef in 2015 totaal 391 berichten in mijn heerlijke Wonderlandje waar dat jaar maar liefst 5622 unieke bezoekers voor 18.189 weergaven zorgden! Onder die bezoekers hebben 159 mensen een bericht gewaardeerd en 598 mensen een reactie achtergelaten!

Vandaag de dag staan er na opruiming van oude berichten nog 784 berichten online in mijn heerlijke Wonderlandje waar vanaf 1 januari ‘17 tot 31 december ’17 maar liefst 20.370 unieke bezoekers voor 80.204 weergaven zorgden!

Daar sta ik echt gewoon met mijn mond vol tanden van!

Ik kreeg ook 1181 reacties en 804 waarderingen! Ik vind het zo leuk dat jullie ook steeds meer berichtjes achterlaten ♥

Wondervolgers ♥

Ik ging op 19 januari ’15 van start met mijn blog en ben vanaf toen tot vandaag flink gegroeid op alle social media platformen!

In bijna 3 jaar heb ik een heerlijke groep vol Wondervolgers vergaard:

WordPress & E-mail – 138
Bloglovin – 256
Blog Facebook – 759
Facebook groep – 886
Instagram – 1530
Twitter – 644

en ik ben jullie dankbaar voor alle lieve likes, berichten, hartjes, retweets en noem maar op ♥

Dus ik sluit 2017 dankbaar af!

Dankbaar voor al mijn lieve volgers, gulle uitgevers, bookbuddies en bookbabes,
ik hoop dat jullie me ook in 2018 op de voet zullen volgen door mijn konijnenhol naar Wonderland!

Ik proost met jullie op een 2018 dat al je dromen waar mag gaan maken!

“Don’t dream your life, live your Dream”

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Dit soort cijferposts zijn zo leuk. Ik heb er zelf ook enkele op de planning sta en sta vaak versteld van sommige aantallen. Het totaal aantal nieuwe boeken moet ik nog optellen. Ik weet wel al met zekerheid dat ik onder mijn boekenbudget ben gebleven dus ik ben heel fier op mezelf.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Rechtvaardig vermoord – J.D.RobbMy Profile