Aan alle jongens van wie ik hield #1 – Jenny Han

Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Taal: Nederlands
Oorspronkelijke titel: To All the Boys I’ve Loved Before #1
Vertaald door: Ellis Post Uiterweer en Anna Post Uiterweer
ISBN10: 9048831210
ISBN13: 9789048831210
Categorieën: Young Adults
Type boek: Paperback
Aantal bladzijden: 320
Verschijningsjaar: 2016
Uitgeverij: Moon Young Adult

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover


Een vrolijke cover die in combinatie met de flaptekst precies passend is!

De binnenkant


Lara Jean Song, een zeventien jarig meisje schrijft brieven aan de jongens waarop ze verliefd is of was. Het zijn niet echt liefdesbriefjes maar meer afscheidsbriefjes waarin ze dingen schrijft die ze nooit in persoon tegen de jongen in kwestie zou durven zeggen. Ze verzend deze briefjes niet maar bewaart ze in een grote hoedendoos. Eigenlijk zijn het dus dagboekbriefjes!Untitled2

Hoewel dit boek ook wel wat zwaardere momenten kent is het toch ook echt een feel good verhaal. Terwijl ik dit boek lees merk ik op meerdere momenten dat ik met een glimlach op mijn gezicht zit en misschien klinkt het gek… Maar ik voelde me echt thuis in dit boek. De heerlijke Song zusjes met hun lieve vader sluit je echt wel in je hart.

Dit boek heeft eigenlijk alle juiste ingrediënten. Het zit vol humor, geweldige personages en heerlijke awkward romantiek!

Nu is het na een afgrijselijke cliffhanger Een brief??? Nee! Ga achter hem aan!!! Wedden dat hij dat kettinkje heeft gekocht…. Ik wil meer Peter! maar afwachten tot deel twee vertaald word.

In het Engels heet dit boek P.S. I still love you en in 2017 word deel drie verwacht genaamd Always and Forever, Lara Jean.

Ken je dit boek nog niet dan kan ik je hem zeker aanraden!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments