Adem (Sea Breeze #1) – Abbi Glines

Adem (Sea Breeze #1) – Abbi Glines

Sadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenootjes hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar moeders werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland. Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest… en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed… dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet. Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Houdt hun liefde stand, ook al komen ze uit totaal verschillende werelden? Lees dit adembenemende verhaal om erachter te komen!

four-stars
Adem (Sea Breeze, #1) geschreven door: Abbi Glines
Bladzijden: 256
Serie: Sea Breeze #1
Meer van deze auteur: Alleen voor haar (Sea Breeze #2), Verboden vrucht Omnibus, Zolang het duurt (Sea Breeze #3), Alleen voor nu (Sea Breeze, #4), Als een herinnering (Sweet #1)
Uitgeverij: Karakter Uitgevers B.V. | March 24th 2016
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

De cover


Qua cover lijkt dit boek heel erg op de covers van Meredith Wild. Ik hou wel van zwarte covers met simpele maar aantrekkelijke kleuraccenten!

De binnenkant


Op één van de eerste bladzijdes word al duidelijk hoe het leventje van Sadie in elkaar steekt, haar moeder is de puber en Sadie de volwassene! Meteen leef ik mee met haar want geen enkel meisje hoort dit soort verantwoordelijkheden te dragen.

Wat voor verantwoordelijkheden ik bedoel? Nou condooms kopen voor je moeder van het weinige huishoudgeld dat je te spenderen hebt en die in haar tas stoppen als ze op een date gaat en dan komt ze als nog zwanger? Compleet de omgekeerde wereld en ik zat dus meteen in dit boek als verontwaardigd persoon en benieuwd hoe het Sadie verder zou afgaan! Ik kon niet geloven dat haar moeder zo egoïstisch was!

Op sommige momenten in het boek was het echt hartverscheurend om met Sadie mee te leven maar toch waren al die stukjes nodig om te genieten van dit verhaal. Waar je bij een roman als deze al gauw bang voor bent is het rijke jongen arm meisje met problematische jeugd gebeurtenissen drama wat al te vaak is gebruikt sinds de meneer met zijn saaie Gamma kleurenwaaier. Maar dat was in dit verhaal totaal niet aan de orde. Het personeel waar Sadie mee in aanraking komt heb ik in mijn hart gesloten, de moeder (sort of) van Sadie vervloekt en Jax….. ik zucht nog maar eens diep want gosh wat was ik weg van de geweldige romantiek in dit verhaal!

Als een boek je laat zwijmelen en smachten weet je dat het goed zit en ik heb er dan ook weer een auteur voor op mijn lijstje bij want als er iets is wat deze dame kan dan is het wel een roman schrijven! Als jij een leuke, soms emotionele roman wilt lezen met heerlijke echte personages dan raad ik je dit boek aan!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.