Ademloos (De Dark Elements, #3) – Jennifer L. Armentrout

Ademloos (De Dark Elements, #3) – Jennifer L. Armentrout

Als half demon half wachter wordt de zeventienjarige Layla verscheurd door twijfel. Voor welke wereld moet ze kiezen? Kiest ze voor de demonenwereld en de sexy Roth of voor de wereld van de wachters en de knappe en beschermende Zayne? Maar voordat ze daar uit is, doemt er een nieuw probleem op: een Lilin, de dodelijkste onder de demonen, is ontsnapt en is uit op verwoesting van alles en iedereen in Layla's omgeving. Vooral haar BFF Sam verkeert in groot gevaar...
'Met 'De Dark Elements' heeft 'powerhouse' auteur Armentrout weer een serie geschreven met actie, geloofwaardigheid, intensiteit en een goede plot.' - Booklist

three-half-stars
Ademloos (De Dark Elements, #3) geschreven door: Jennifer L. Armentrout
Bladzijden: 416
Meer van deze auteur: Bitterzoet (The Dark Elements, #0.5), Witheet (The Dark Elements, #1), Wacht op mij (Wait for you #1), Ga voor mij , Blijf bij mij
Uitgeverij: Harper Collins | Augustus 2016
Voeg toe op: Goodreads


De cover

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat ik over de cover van deel 2 Steenkoud absoluut niet te spreken was. Ik gaf daar aan dat de cover van deel 1 Witheet alleen maar aangepast was door er een man bij te photshoppen. Zoals jullie zien is er voor deel 3 wederom niks veranderd er is alleen nog een extra man bij geshopt!

En serieus? Hebben de vormgevers dit boek wel gelezen? Roth en Zayne zijn geen tienerromannetjes jongens! Ze zijn een duistere prins van de hel en een verrukkelijke steenmans! Zo jammer dat deze covers echt niks doen! Had dan gekozen voor een cover zonder personen!

De binnenkant

Mijn eerste gedachten voor het recenseren zijn meteen spoilers ;-)niet een al te lange recensie dus want ik mag geen spoilers geven!

Er speelt zich natuurlijk een liefdesdriehoek af en er zijn twee teams onder de lezers! Team Zayne & Team Roth!

Ik denk dat na mijn vorige recensie wel duidelijk was welk team ik ben maar om deze recensie zo spoiler vrij anna-imogelijk te omschrijven vermeld ik dat hier niet 😉 In dit boek word je toch op het verkeerde been gezet 😉 Roth en Zayne zijn beide in Layla’s leven en in dit boek word duidelijk met wie zij verder gaat. Maar er zijn natuurlijk belangrijkere zaken aan de gang in haar leven.

De Lilin… Op sommige momenten word dit fantasy ya verhaal best griezelig en ik heb daar erg van genoten!

In dit boek zit je geen moment rustig stil! En nee, niet alleen maar actie maar ook zeker hot and steamy!

Op sommige stukken denk ik dat dit meer new adult is dan young adult en ik geniet met volle teugen!

Jennifer schrijft ook met een heerlijke vorm van humor. Die komt terug in de persoonlijkheid van Roth maar ook in de persoonlijkheid van de huisgeesten. Ik denk dat de boeken van Jen de perfecte verhouding hebben van liefde, humor en actie.

Ze zet niet alleen heerlijke personages neer maar ook de huisgeesten hebben mijn hart gestolen! Ik wil ook een Bambi en een Thor! ♥

anna-eHoewel ik echt genoten heb van dit laatste boek zijn er ook echt punten waardoor ik het gevoel heb dat het niet af is.

Deze punten zijn hieronder vermeld, pas dus op voor spoilers!

Buiten deze puntjes om heb ik echt genoten van deze serie en ik ben benieuwd wat er nog meer van Jennifer gaat komen!

Goed, de Lilin is dood want die had geen ziel. De grote baas van de onderwereld red Layla vanwege een deal met haar moeder maar we weten nog steeds niet wat Layla nu precies is! En als Layla nog leeft, leeft haar moeder dan ook nog in de hel? En hoe gaat Zayne verder met zijn leven nu zijn vader er niet meer is? Ik persoonlijk heb sterk het gevoel dat er nog een boek aan vastgeplakt gaat worden, jullie willen toch ook een new adult spin off van Layla en Roth op hun wereldreis! En hebben jullie ook niet het idee dat er nog een Zayne en Stacey staartje aan dit verhaal zit?

Door de covers en het gevoel van een niet afgerond verhaal ga ik voor 3,5 ster 🙂 olaf-n

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik vond de voorspelbaarheid van dit laatste boek vooral erg jammer! Sowieso weet je eigenlijk al welk Team ‘wint’ aangezien Jennifer tijdens het schrijven van dit boek lezers heeft laten stemmen Wie gekozen zou worden. Maar kweet niet.. ik vond het erg voorspelbaar en waar voor mij 1 en 2 hartstikke gaaf waren, viel 3 me dus ontzettend tegen als een afsluiter! Helaas kom ik maar zelden een laatste boek tegen wat aan mijn eisen voldoet haha.. Zo ervoer ik dat ook al bij penryn and the end of days bv. dat laatste boek was ook niet helemaal wat ik vond dat de serie verdiende als afsluiter. En dat voelde ik bij dit boek net zo.. De personages blijven ge-wel-dig en idd Bambi en Thor enz stalen mijn hart en de humor is leuk en Armentrout’s schrijfstijl blijft heerlijk. Maar het bracht niks vernieuwends meer en was voorspelbaar en met twee van zulke gave eerste boeken verdiende deze trilogie toch een meer sterkere afsluiter vind ik.
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…WISHLIST WEDNESDAY: december read #1My Profile