After 1, hier begint alles – Anna Todd

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.
Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen.
Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

9200000036134663Auteur: Anna Todd

Nederlands
528 pagina’s
Boekerij
maart 2015

Ik geef dit boek 

Ik kocht de 1e twee boeken, en las toen ik ze had dit:

Anna Todd publiceerde haar One Direction fanfictie op de app Wattpad.
Ze had er geen idee van dat haar verhaal zou worden opgepikt door een extreme hoeveelheid fans.

Meteen schoof ik de dikke pillen naar het onderste gedeelte van mijn TBR kast…
Een One Direction fanfictie? Nee, niks voor mij!

Ik zat zelfs nog te twijfelen om ze te verkopen of verloten, tot ik gisteravond na drie dagen migraine in bed eens lekker wou gaan lezen, ik had mijn E-reader net terug van een vriendin dus besloot maar eens te kijken wat ik daar nog op had staan.

Ik zet er mijn boekjes op die zij dan leest, en dan komt hij terug met boekjes die zij kocht die ik dan weer kan lezen!

Ik zet hem aan en er verschijnt slechts 1 boek…. die onderaan mijn “wil ik lezen” lijstje staat: AFTER 1…..

Okey dacht ik bij mezelf, ik lees een beetje tot ik slaperig ben (als ik alleen thuis ben is de slaap altijd wat moeilijker te vatten), ik had geen zin om weer uit mijn warme nestje te kruipen om een ander boek teafter pakken.

En opeens was het 5:00 am….. Hoe? Wat? Wie? Waar?

Ik ben compleet dit boek ingezogen, tranen hebben over mijn wangen gestroomd!
Wangen die soms vast en zeker super rood gekleurd waren!

Dus werd ik 2 uurtjes later wakker, dikke ogen van de tranen…. ontzettend moe en met nog maar iets van 70 bladzijdes te gaan….

Deze ook meteen uitgelezen en raad eens wat een waanzinnig eind, ik ben meteen de trap opgerend voor deel 2!

Dus as we speak (nou ja ik schrijf en jij leest  😉 ) duik ik vol spanning After 2 in!!!

Keep you posted!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Leuk om je recensies te lezen, derde nu achter elkaar. Over de grens lijkt me ook gaaf, maar die heb ik nog niet. After 1 wel, gaan we binnenkort maar eens aan beginnen denk ik . Is dit new adult?