After 2, je kan niet leven zonder hem – Anna Todd

Je kan niet leven zonder hem

Deel 2 van de After-serie

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen… behalve haar.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als haar een gerucht bereikt over de ware oorsprong van hun relatie, slaat dat bij haar in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa verliefd werd, ondanks zijn boze buitenkant, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon verlaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun gepassioneerde nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige zoenen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?

11647375_710579665715367_1548099720_nAuteur: Anna Todd

Nederlands
608 pagina’s
Boekerij
mei 2015

Ik geef dit boek 

Ik ben echt verslaafd, dit zijn geen dunne boekjes toch las ik beide delen tot nu toen in één ruk uit!

De manier waarop er geschreven word, de personages, de 18+ 😉 stukken….
Ik ben helemaal weg van After, te bedenken dat ik ze ongelezen weg wou doen en nu niet kan wachten op het volgende deel!tumblr_n9ar7abFPL1tuc4tyo1_500

Dankzij Anna Todd is mijn fictionele harem weer een stukje gegroeid want man o man wat vind ik Hardin toch een leukerd!
(Don’t judge, ik hou echt van badguys ♥ tattoos ♥ en piercings)

Naast de rode oortjes gedeeltes en de heerlijke badguys zit er ook gewoon een goed verhaal in, vooral het einde van dit deel maakt dat je aan je haren trekt van frustratie dat je niet door kan lezen, want (als je hem gelezen hebt) WTF een zwerver?!?!

Ik ben dan ook heel bij dat deel 3 in juli uitkomt en deel 4 gepland staat voor september.

Als ze zo doorgaat mag ze van mij wel 30 delen schrijven want ik vind dit veel leuker dan 50 tinten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 comments