After 3, Hij hoort bij jou – Anna Todd

Hij hoort bij jou

Deel 3 van de After-serie

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit…

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama’s wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?

11174762_739657726160307_6474997204744448912_nAuteur: Anna Todd

Nederlands
672 pagina’s
Boekerij
juli 2015

Ik geef dit boek 

Deel 3 in deze heerlijk verslavende serie, wederom een boek wat je vanaf de eerste bladzijde meesleurt in een achtbaan vol emoties, een achtbaan met angstaanjagende hoge pieken en diepe dalen!

Ik ben verzonken in de ingewikkelde relatie tussen Hardin en Tessa en in dit deel komen er weer dingen boven water die je compleet flabbergasted maken!

Ik ben compleet verslaafd aan de After serie en wacht vol smart op het volgende deel dat helaas pas in september uitkomt!

Ik vond deze prachtige fanart van After! Moest hem delen met jullie!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.