After 4, voor altijd

 

Tessa weet dat Hardin haar nodig heeft. Maar heeft zij nog de kracht om te vechten voor hun liefde?

Al is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt. Wanneer de schokkende waarheid over hun families aan het licht komt, komen de geliefden erachter dat ze niet zo verschillend van elkaar zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen – net zo min als Hardin nog de wrede, humeurige jongen is voor wie Tessa ondanks alles viel.

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die Hardin verbergt achter zijn stoere façade, en ze weet dat hij haar nodig heeft.

Maar hoe meer oude pijn er aan het licht komt, hoe duisterder hij wordt, en hoe harder hij Tessa – en alle anderen in zijn leven – wegduwt. Tessa twijfelt soms of ze hem wel kan redden zonder zichzelf op te offeren…

9200000040681512UITGAVE: Paperback
PUBLICATIEDATUM: 17-09-2015
PAGINA’S: 464

Ik geef dit boek 

Het laatste After deel, een serie waarvan ik weet dat ik hem nog een keer zal lezen, gewoon vanwege alle emoties die deze boeken te weeg brengen.

Als ik kijk naar hoe ik opzag tegen het lezen van deze boeken omdat ik dacht dat het een soort One Direction fan boekje zou zijn en naar mijn gevoelens over de serie nu, ik ben compleet verkocht.

De relatie tussen Hardin en Tessa is zo gecompliceerd en zo vol haat, liefde, trauma’s uit het verleden en veel drama in het heden, voeg daar nog een verhit liefdesleven vol passie en gevoel aan toe en je hebt een reeks van 4 heerlijk dikke boeken die ik iedereen aanraad!

Gaan Tessa en Hardin het redden om ondanks al hun issue’s samen te vechten voor hun liefde?
Lees gauw zelf de boeken!

Voor mij was deel 4 echt te dun, had van mij nog verdeeld mogen worden over heel wat extra boeken!

Op Goodreads was te zien dat waarschijnlijk dit jaar nog een extra boek uit komt, dit deel zal Before gaan heten en zoals de titel je waarschijnlijk al doet vermoeden gaat dit het verhaal vooraf zijn.

25788203Verteld door Hardin en andere personages, voordat hij Tessa ontmoette, en wat er gebeurt nadat hij haar ontmoette.

Dit deel belooft je nieuwe inzichten te geven over hun turbulente romantiek – en te gaan genieten van de ontzagwekkende kracht van de ware liefde. #HESSA

Ik kan niet wachten tot ook dit boek vertaald is want tussen jouw en mij…

Tessa en Hardin hebben een plekje in mijn hart gekregen en ik mis ze nu al!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.