All American BookBuddies Picknick 05/06/16

Na een hele tijd rond te lopen met het idee voor een heerlijke casual meeting van booklovers kwam ik in contact met Sophie van Dande Leander. Ook zij zat in haar hoofd te denken aan en picknick en om de kosten zo laag mogelijk te houden kozen we voor een All American Picknick! Lees je mee hoe deze heerlijke dag verliep?

In Whatsapp groepen werden er al snel veel mensen enthousiast, natuurlijk kende ik al een paar booklovers maar er kwamen ook zat nieuw gezichten voorbij!

Een All American Picknick, dit houdt in dat ieder van ons die komt iets meebrengt! Omdat niemand in elkaars portemonnee kan 13327373_636274096531714_7996551023464262670_nkijken besloten we al gauw om het verplichte weg te halen! Iedereen zorgde gewoon voor zijn eigen natje en droogje en wou je wel wat extra’s meenemen dan was dat natuurlijk hartstikke lief!

Zo melde Sophie een dag van te voren dit heerlijke bericht 😉

Sophie: Ik heb een “klein watermeloentje” gekocht voor morgen 😉

Toen de locatie nog bedenken! Gezien Utrecht toch het meest centraal lag kozen we voor Park Lepelenburg, een kwartiertje lopen vanaf Station Hoog-Catharijne. 

Rika kwam op het fantastische idee van een groepsretourtje en zo reisden vele van ons voor slechts € 7,- heen en weer naar Utrecht!

Na veel nachtjes aftellen was het eindelijk bijna zover! Op Facebook kwamen er al berichtjes voorbij:

Maxime: enthousiast.Is het al zondag? Ik kan niet wachten om lieve Kwante en Melissa voor het eerst te zien en Annabel en Kimberley weer te zien! 💖💖‪#‎teambookbabes‬
Danielle: met Wenda en 3 anderen. Richting Utrecht!! Gezellig met de bookbabes een dagje eruit! Hopelijk hebben we mooi weer
Melissa: guysss IK HEB ER ZOOOOOOOO’N ZIN IN <3 <3

Op de dag zelf kregen we helaas nog wat afzeggingen en dus was het even kijken wie er nu uiteindelijk allemaal wel of niet zouden komen!

Terwijl ik op het station zat ontving ik allereerst een berichtje van Tineke, die had er wel heel erg veel zin in 😉

Tineke:Ik ben trouwens een domme sukkel die een uur te vroeg is lol

Gelukkig waren al gauw andere aanwezig dus zat ze niet te lang alleen!13382084_905644612894950_2005755425_n

Ik had natuurlijk met alle meiden via de app contact en zo wist ik dat Jaike ook onderweg was naar het station dus besloot ik op haar te wachten… ze sprintte naar het achterste perron waar ik al een uurtje zat en echt op het moment dat ze naast me stond reed de trein weg!!!! Zo jammer!!!! Maar gelukkig konden we heerlijk in het zonnetje met een ouder dametje kletsen over boekjes!

Eindelijk op het station aangekomen verzameld met een hele enthousiaste groep en langzaam aan richting park gelopen waar Kelsey al met haar lieve pupske zat! Zo leuk een special guest!

En dan begin je aan een wandeltocht…. loop je als een toerist met je Google maps richting het park…. vraagt Freya opeens:

Waar gaan we heen dan?
Ja, lepelnogwattespark….
Oh dat ken ik!

13393125_905644449561633_2046106591_nEcht?
Ja ik woon hier!
OMG dus ik loop voor niks voor schut met mijn navigatie 🙂

Na een ahum korte stop bij Broese…. probeer het wild maar eens tegen te houden 😉 liepen we verkeerd een doodlopend stukje in 😂 Freya doet dus aan sightseeing Utrecht 😉 maar eind goed al goed in het park aangekomen moesten we op zoek naar Kelsey die volgens eigen zeggen met een zwart hondje onder een boom was gaan zitten…. Wij scannen dat hele park af en uiteindelijk struikelen we gewoon bijna over haar heen voor we dr herkennen 😁13349149_905644442894967_425654383_n

Alle kleedjes, plaidjes etc worden neergegooid in een kringetje en voilaaaaaa ik en Sophie haalden de taarten uit de tas! Ik bracht 2 vlaaien mee en zij een heerlijke wolkentaart en de ahum kleine meloen natuurlijk 😉 verder waren er snoepjes meegebracht en cake en koekjes en chocolaatjes etc etc het was heerlijk zo’n picknick!

En dan barst natuurlijk de gezelligheid los! Kletsen over boeken en dan merk je al gauw dat er 1 haan in het kippenhok aanwezig is…… Oepserdepoeps wat moet hij wel niet denken….. Eerlijk kom ik er vooruit….. Ik kan toch nooit mijn waffel houden….

Ik ben een BoekSloerie!

Elk boek dat me door het strotje geduwd word door de allerliefste Melissa bevat weer een andere hunk waar ik verliefd op word en als ik dan door Melissa verslaafd raak aan de boeken van Jennifer L Armentrout en in 1 week alle boekjes lees van één serie en elk boek compleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet verliefd ben……op een ander……. yep….. dan voel je je best een sloerie 😉

Natuurlijk kan ik mijn flapuit brein weer niet stil houden….. er zit gewoon geen rem op mijn tong en al gauw hebben we wilde ideeën over shirtjes/tasjes/petjes/slippers/etc etc etc want weet je….. alle meiden die er waren zijn ook gewoon boeksloeries!!!! Aan één T-shirt hebben wij echt niet genoeg ruimte voor al onze boekcrashes ♥13393460_905644459561632_1630125100_n

Heel veel kletsen, heel veel lachen, heel veel genieten….

En een heerlijk weer dat we hadden! Gewoon echt zomers!

Er was misschien 1 minpuntje te noemen… er kwam een koor zingen waarbij Mariah Carey getracht werd na te doen….

Kortom de tijd vloog om en na in Annabel haar vriendenboekje te schrijven, enkele meiden in mijn Blogboekje te laten pennen en een paar foto’s te hebben geschoten (ik had zelf gemaakte photoprops van Alice mee…. de volgende keer moeten we daar echt meer selfies mee maken!!!) besloten we de boel in te pakken en richting Broese te gaan!

13391054_905636019562476_1768913472_n

Daar aangekomen gingen een paar van ons braaf zitten 😉 lang leve het koopverbod (daar meen ik stiekem natuurlijk helemaal niks van maar ik ben godzijdank bijna jarig…. ik hoop maar dat hubby lief is voor me dit jaar 😉 whahaha) en de rest ging lekker boeken snuffelen! Afgerekend en wel op pad naar eten!!! Eenmaal aangekomen bij de burger koning besloten enkele van ons toch liever geen vet hapje te eten en dus gingen Melissa, Jaike, Maxime, Annabel en ik op naar Julia’s daar aangekomen nam ik een heerlijke pasta! Wat is het goedkoop!!! En wat heerlijk dat je zelf kunt kiezen hoe en wat en kers op de taart….. Ik hou echt van uit zulke bakjes eten ♥

Na het eten en extreem vol zitten weer terug naar de burger koning om afscheid te nemen en voor ik het weet zit iedereen in zijn haar trein behalve ik, Jaike en Tineke…..

Jaike en ik hebben na een half uurtje de trein…. We stappen in en gaan meteen bijna tegen de vlakte!!! Wat een saunaaaaaaa!!! Half dood kruipen we op een bankje en smelten bijna weg tijdens onze reis!

Arme Tineke had helemaal pech, de ene na de andere trein gaf een storing aan en zo was zij de Die-Hard gast van de dag!!! Een uur te vroeg en als laatste thuis!!!

We komen aan op plaats van bestemming en zijn zo blij weer bijna thuis te zijn!!!  Maar in onze nieuwe boeksloerie app word al weer ruim gekletst over een volgende keer 😉


Heerlijke taarten, veel lekkers en ontzettend veel gezelligheid met een special puppy guest

13382225_905644539561624_1461282746_n

Lieve meiden en 1 enkele haan in het kippenhok ik heb genoten van deze heerlijke middag!

Dus snel nog n keer, ik zeg ‪#‎zee‬ ‪#‎strand‬ ‪#‎wijntje‬ wat vinden jullie?

Ik denk dat Sophie en ik wel mogen zeggen dat onze georganiseerde picknick een succes was….. kijk maar eens naar de reacties die we kregen!

Ohw en wil je nou ook een keer naar een meeting, zoek me op op Facebook er word er namelijk as we speak…. uhhh write and read…. weer één gepland en wel op het strand van Scheveningen!!! Groepsretour word geregeld voor de BoekSloeries @t the Beach 😉

13393257_905644489561629_653935909_n
Annabel: Ik heb echt een super leuke dag gehad met alle meiden, ik heb jullie niet allemaal in mijn vrienden lijst staan maar: Melissa, Danielle, Maxime, Tineke, Kwante, Freya en de rest van de meiden!!!!
Maxime: Wat een leuke dag gehad met de boeksloeries! Ik ben zeker in voor een vervolg! Dank je wel lieve Annabel, Wenda, Kwante, Danielle, Melissa, Sophie, Melanie, Jaike, Kelsey, Tineke, Rika en jammer lieve Kimberley dat je er nu niet bij kon zijn, maar de volgende mis je niet!💖
13414105_905644562894955_1278696928_n
Danielle: Vandaag een super gezellige en heerlijke dag gehad 🙂 we hadden enorm geluk met het weer. Veel lieve bookbabes gezien en weer nieuwe leren kennen. Een super gezellige groep!! Dit moeten we zeker snel weer doen!!!!! 🙂
Tineke: Het heeft me zo’n 4.5 uur gekost om van Utrecht naar Nijeveen te komen, maar ik ben toch echt thuis! Wat een gezellige dag was het, en wat een geweldig weer hadden we er bij! Moeten we snel weer doen hihi.
Sophie: Superleuke dag gehad vandaag in Utrecht met allemaal leuke en lieve mensen (en een puppy). En wat een geweldig weer voor een picknick was het! Ik kijk al uit naar de volgende keer!
13413905_905644462894965_540944665_n
Melissa: Ik ben nog aan het nagenieten van gisteren <3 Wat was het een GEWELDIGE dag(understatement) met alleen maar leuke mensen <3 . Ik heb echt zoooo genoten <3
Wenda: Het was echt top!!!! Ik heb zoooo genoten Loved it 😍 Het was geweldig 😍
Rika: Gisteren een geweldige dag gehad met een groep geweldige meiden! Heerlijk in het park in het zonnetje wezen picknicken. Bedankt lieve meiden voor een prachtige dag met veel plezier! Doen we snel weer 😍
13393336_905644576228287_683157140_nFotootjes heb ik er wat uitgekozen waarvan ik vond dat jullie er leuk opstonden, vind je de foto horror zeg het dan is hij meteen weg 😉 ohw enne laat mijn foto maar helemaal weg!!! Mijn god ik ben getraumatiseerd van de foto’s! Volgende keer selfies only 😉

En nee Danielle de foto’s waarop ik mijn tong uitstak of gekke bekken trok zijn nog tot daar aan toe…. de stiekeme foto’s omgggggggggggggggg!!!!!!

Het mag duidelijk zijn…. ik ben fotogenieker als ik selfies maak en bewerk! 😉

En nu lieftallige lezers…. ga ik echt stuk van mijn pootjes!!!13414105_905636036229141_690481579_n

Dus ze gaan hupsakee omhoog!!!

 

Ik ga heerlijk nagenieten van deze heerlijke dag vol gezelligheid!!!

Heerlijk om jullie bookmaffies in mijn leven te hebben! You are all part of my Sloerie Tribe ♥

14 reacties

 1. Annabel schreef:

  Wat een super leuk verslag! Ik heb heimwee naar de boeksloeries tribe! Haha. Ik kan echt niet wachten tot de volgende keer!!!!

 2. Leuk zeg !
  The Belgian Reviewer onlangs geplaatst…Blogger Recognition AwardMy Profile

 3. Emmy schreef:

  Ziet er gezellig uit Kwante! Helaas haalde ik het niet om er bij te zijn 🙁

 4. Fleurine schreef:

  Aawh wat zag het er leuk uit! En wat een geluk met het weer hadden jullie. Het hondje is zo leuk! Ik ga wel de volgende keer proberen te komen in Schevingen want dat is heel dichtbij mij! Lijkt me erg gezellig.

  • Ja we hadden echt ontzettend geluk met het weer! Was perfect picknick weer! En Feyre (de pup) was echt zo schattig ♥ We zijn druk bezig achter de schermen om een datum vast te prikken voor Scheveningen dus dat zie je later vast ergens verschijnen!

 5. Danielle schreef:

  Leuke geschreven! Alle foto’s geven meteen aan hoe gezellig het was! Zelfs de stiekeme 😉
  Ik kan niet wachten tot de volgende keer 🙂

  Liefs!

 6. zwartraafje schreef:

  Leuk dat je dit georganiseerd hebt Kwante. Ik las al enkele enthousiaste verslagen van je mede-boeksloeries (dat ben ik trouwens ook hoor, want ook ik heb meer dan één bookcrush 😉 )
  zwartraafje onlangs geplaatst…De koperen vuist – Holly Black & Cassandra ClareMy Profile

 7. tamara schreef:

  Wauw wat leuk zoveel boekenfans bij elkaar. Zo leuk om je passie met elkaar te kunnen delen. Zag ook al leuke foto’s op instagram voorbij zuem komen. Daar ben ik vele can gaan volgen,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: