Alles of Niets – Gillian King

Alles of niets! is een geslaagde feelgood roman van topauteur Gillian King. Leef mee met Nikki, die in de trein de aantrekkelijke Thijs ontmoet. Ze is op slag over haar ex heen. Enige probleempje: Thijs heeft een vriendin. Die óók al ervaring heeft met vreemdgaan. Tja, de liefde is en blijft een slagveld… en Gillian King laat absoluut niet iedereen ongeschonden uit de strijd komen. 

cover_alles_of_nietsISBN: 9789401900584
Uitgever: Omniboek
Verschenen: 2015
Bladzijden: 240 pp
Genre: Romans

Ik geef dit boek 

Oeps! Een boek waarin centraal staat hoe ‘nasty’ een vrouw kan zijn…

Hoe wij onze klauwtjes kunnen slijpen en daarmee een man onze kant op kunnen trekken…

Hoe manipulatief wij vrouwvolk kunnen zijn….

En dat alles uit de hand van een…..

VROUW!

Heerlijk genoten heb ik van dit boek, een feelgood roman? Nee, voor mij niet echt, het vreemdgaan raakte hem even precies op de gevoelige plaat, mensen van wie de partner ook is vreemdgegaan zullen denken ‘Thijs is precies mijn man!’ of ‘ahhh zo denkt dus zo’n serpent!’

Even twijfelde ik daarom of ik wel door moest lezen maar ik kon niet anders…. Ik was gegrepen door de klauwtjes van Gillian… Ze sleurde me diep dit boek in tot ik hem voldaan dichtsloeg!

Vreemdgaan, liefdesverdriet, wraak, aantrekkingskracht, manipulatie en nog veel meer in een naar mijn mening veel te dun boek!

Gillian King’s andere boeken staan nu ook op met stip op mijn wensenlijstje!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.