Recensie | Altijd samen, Sophie Jackson (A Pound of Flesh #1.5)

Waar Stuk van jou ophoudt en Stil van jou nog niet is begonnen… Kat is ten huwelijk gevraagd door Carter – en heeft volmondig ja gezegd. Maar wanneer ze hun bruiloft gaan plannen, loopt niet alles even soepel. Kats moeder is bang dat haar dochter gekwetst zal worden en laat dit duidelijk merken. Carter heeft een nieuwe baan als CEO van CWS Communications, wat zorgt voor de nodige stress in zijn nieuwe leven buiten de gevangenis. En dan is er ook nog Carters vriend Max, die in rehab zit en met wie het erg slecht gaat. De relatie van Kat en Carter wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze novelle. Is hun liefde sterk genoeg om de druk aan te kunnen?

four-stars
Altijd samen geschreven door: Sophie Jackson, Marcel Hagedoorn
Bladzijden: 62
Meer van deze auteur: Stuk van jou, Eeuwig samen, Stil van jou (A Pound of Flesh, #2), Van jou (A Pound of Flesh, #3)
Uitgeverij: Zomer & Keuning | December 2016
Genre: Love & Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

Altijd samen | De coverAltijd samen

Niet voor het eerst dat ik het erg jammer vind dat er gezichten opaltijd samen de cover staan! Als je naar de originele cover kijkt en het verhaal leest past die ook stukken beter bij dit boek!

De cover is dus niet echt mijn ding. Ik vind het te zoetsappig ook vaak, die net niet kus…. te cliché!

Altijd samen | De binnenkant

Een vervolg op het prachtige Stuk van jou. We krijgen een kijkje in het leven van Kat en Carter nu! En wat een heerlijke glimp van hun leven! Een gelukkig koppel, verliefd en druk bezig met het werken aan hun toekomst samen!

De relatie tussen Kat en Carter is echt genieten! Hun zijn zo leuk samen en zo heerlijk verliefd. Dat is wat het lezen van deze novelle zo leuk maakt, het is geen must read maar als je al genoot van dit koppel in Stuk van jou dan ga je zeker genieten van Altijd samen!

Het bevat weer wat heerlijke hot & steamy momenten en was precies wat ik tussendoor even nodig had! Een heerlijke feelgood waarin je meelift op het geluk van twee geweldige personages.

Een paar ‘bumps in the road’ maar er is niks wat tussen hen in kan komen te staan! Ze zijn echt een team en ik vond het echt heerlijk om te lezen hoe sterk hun band is.

In dit deel krijg je ook weer een glimp van Max zijn verhaal en ik ben heel erg nieuwsgierig hoe een heel boek over hem gaat zijn! Deel 2 zal geheel over zijn leven gaan!

(Stiekem kijk ik nog een tikkeltje meer uit naar de novelle van A Pound of Flesh #2,5, ik hoop echt dat ze heel erg gauw vertaald worden!)

 

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.