As we Speak ♥ 1

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen:  Gaat de laatste tijd niet echt. Het verlies van mijn lieve, trouwe hond hakt er zwaar in en hierdoor heb ik eigenlijk nergens zin in…

Eten:  De laatste tijd probeer ik een beetje op het eten te letten maar als bourgondisch mensje kan ik het niet laten zo af en toe ergens een bordje lekkers te eten!

Zo bevond ik me onlangs in een barbecue restaurant! Best een leuk concept, je hebt een barbecue in het midden van je tafel en krijgt een stapel grote spiezen en bakplaatjes. Dan kun je bij het buffet zelf samenstellen wat je graag op de barbie zou willen gooien!

Hoewel in dit betreffende restaurant het aanbod een beetje summier was vond ik het wel heel erg leuk! We sloten af met een choco fondue op de barbecue en dat maakte me toch wel weer heel blij!

Bezig met: Ik ben natuurlijk altijd drukjes maar naast alle dingetjes des levens die ik al doe probeer ik nu ook weer wat te sporten! Met de zomermaanden in zicht en mijn bourgondische instelling huiver ik toch weer een beetje voor die dagen waarin je niet langer verstopt zit in meters stof….

Ik probeer zeer #bopo na te denken de laatste tijd maar stiekem als je dan langs een spiegel loopt komt dat gifgroene onzekerheidsmonster zijn gedachtes spuien in je hoofd….

Genieten van: Mijn smurfje! Mama zijn is toch wel echt heerlijk hoor!

Kijk naar: Ik keek onlangs de serie Dirty John af en ben nu bezig met The Umbrella Academy en Temptation Island USA. Dat is een variant met oudere deelnemers en dat is ook best wel leuk om te zien! Samen met mijn smurf kijken we ook nog naar de dvd box van Supernatural en we zijn nu in seizoen 8 aangekomen!

We hebben ook de box-sets van Fringe en The X-Files gekocht dus we hebben buiten Netflix om ook zat te kijken nog!

Luister naar: Echt werkelijk van alles en nog wat door elkaar! Zo heb ik op dit moment ‘Hij is van mij’ echt in mijn hoofd zitten nadat ik ergens het deuntje hoorde! Het blijft ook wel echt hangen! Maar een andere favoriet is op dit moment ‘Heavy Cross’! En dan vooral allebei heel erg hard in de auto mee zingen…. ahum…. blèren!

Plannen: Op dit moment ga ik meer van dag tot dag…

Gekregen: Ik kreeg als laatste binnen wanneer ik dit schrijf ‘Dysasters’ van P.C. Cast en Kristin Cast, ik ben hier heel benieuwd naar!

Gekocht: Als laatst gekocht terwijl ik dit schrijf zijn twee boekjes die ik echt niet kon laten liggen tijdens een date met mijn bookbabes! ‘Dit is hoe het ging’ van Astrid Boonstoppel en ‘Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is’ van Karen McManus.

 

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Lezen: Gaat niet met mijn hersenschudding helaas.

  Eten: Ik probeer wat meer te eten, ik eet namelijk te weinig en daar kom ik van aan.

  Bezig met: Boeken promoten XD en ik ben een paar weken terug begonnen met sporten.

  Genieten van: Onze diertjes. Van de huisdieren tot de koeien

  Kijk naar: Ik kan dan niet lezen, maar naar de tv kijken gaat gelukkig wel goed. Ik heb net alle afleveringen van the Flash en Arrow gekeken die ik achter liep. Ook heb ik net Northern Rescue gekeken. Ook heb ik Captain Marvel, Walk. Ride. Rodeo en the Protecter gezien. Op dit moment ben ik nog Supergirl aan het kijken (waar ik 2 seizoenen achterliep), Heartland en ben net begonnen aan the Order.

  Luister naar: Ik ben nog steeds helemaal gek op de muziek van the Greatest Showman. Ik luister dan ook nog steeds heel vaak naar de originele liedjes, maar nu ook naar de reimaged liedjes (niet allemaal want sommige nieuwe versies vind ik niet heel mooi). Verder luister ik veel naar Trots op Jou van Wesly Bronkhorst, Duurt te Lang van Davina Michelle en Be Alright van Dean Lewis. En het meeblèren doen we hier ook XD

  Plannen: Ik plan niet heel veel, maar 12 april ga ik naar Dordrecht voor een boekenevent, verder hoop ik 30 juni naar Eindhoven te kunnen voor een boekenevent en nog wat verder in de toekomst: in september naar RARE London

  Gekregen: Het laatste wat ik heb gehad zijn het boek Hart van Smaragd en een Tinkerbell haarborstel van mijn moeder

  Gekocht: Als laatste kocht ik Niet volgens het script van Jennifer Murgia, een vos en een unicorn TY Beanie Boo’s, een Winnie the Pooh t-shirt, een Bugs Bunny joggingbroek en een heleboel boeken bij de kringloop

 2. De laatste dagen vooral weggewaaid, want op het bedrijventerrein waar ik werk zijn dus vier hoge torens. Je raadt het al met die wind……… Ik trek onbedoelde sprintjes 😉 Dus vooral veel gewerkt en vooral veel ingelezen, wat dus niet bevordelijk is voor de lees flow wat boeken betreft. Ik heb nu wel All Your Perfects (Mijn Belofte Aan Jou) uit gelezen, maar Priory Of The Orange Tree gaat nog steeds niet zo lekker. Nog één dagje werken en dan zit mijn eerste werkweek er op en heb ik WEEKEND!
  Laurie onlangs geplaatst…(NL) Recensie: Joany de Vries – VerschijningMy Profile

 3. Oh, ik vind het zelf ook leuk om af en toe even stil te staan bij wat ik de laatste tijd heb gedaan. Maar eigenlijk doe ik dat maar heel sporadisch op de blog. Wel fijn om hier te lezen waar je mee bezig bent geweest. Ik moest trouwens lachen om deze “wat je graag op de barbie zou willen gooien” want ik zie nu echt een barbiepop op die tafel liggen.