As we Speak ♥ 10

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Mwahhh… niet echt heel vlot op het moment! Zo druk met van alles en de feestdagen staan om de hoek!

via Albert Heijn on GIPHY

Eten: Snoepen en snaaien…. ik ben echt een emo eter en nu ik niet lekker mijn draai kan vinden merk ik dat wel… Elk pondje gaat door het mondje helaas… want poeh al dat kerst lekkers helpt ook niet echt mee!

Bezig met: Stressen of alle swap pakketjes mooi gaan zijn! Die stress begint altijd zodra de pakketten verzonden zijn!

Genieten van: Met het risico dat ik nu echt als de Grinch klink: vrij weinig! Zelfs de kerstboom doet me weinig dit jaar! De winterdip is aan en harder dan ooit! Ik plak wel mijn mooiste glimlach op voor mijn smurfje, haar kerstmood daar geniet ik wel altijd met volle teugen van!

Kijk naar: V Wars, stiekem kan ik wel genieten van Ian!

Luister naar: Skyradio, want The Christmas Station!

Gekregen: Een heerlijke reep chocola van mijn smurfje!

Gekocht: Heel veel kerstcadeautjes!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Zin in kerst?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

speak

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik vond de feestdagen heel dubbel dit jaar en heb het idee dat ik ze niet 100% bewust heb beleefd. Hopelijk komt er binnenkort een energieboost aan en krijg ik dan weer wat meer gedaan want nu lijk ik alles meer op automatische piloot te doen en dat is niet zo’n fijn gevoel. Als ik die boost tegenkom wil ik gerust met je delen hoor. Dan hebben we allebei wat meer fut. Wat is het moeilijk hé om in zo’n periode aan lekkers te weerstaan.

    1. Ik heb precies datzelfde gevoel! De dagen zijn gekomen en gegaan maar ik had niet het gevoel dat ik aanwezig was! Qua energie gaat het ietsje beter hier maar de lust om dingen te doen of ondernemen is nog zoek! Ik laat het maar allemaal even waaien en ben blij dat al het feestelijk lekkers voorlopig uit de winkels is!