As we Speak ♥ 11

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Niet zo lekker als in januari helaas! Maar goed ik had in die maand al 11 boeken gelezen dus op zich voor mijn challenge maakt het niet heel erg veel uit dat het nu een beetje minder gaat!

Wel ben ik heel blij met de tip die ik van Annabel kreeg, Horen, zien, zwijgen beviel me heel erg en nu ben ik net in het tweede deel begonnen!

Eten: Weer een beetje te veel ongezond op het moment, ook veel snaaien en snoepen! Maar dat heb ik nu eenmaal als ik stress heb. Dan eet ik echt zowat alles wat los en vastzit! Ik hoop gauw weer terug op het gezondere pad te belanden!

Het lekkerste at ik onlangs bij ‘T Zusje. Een soort tapas concept maar dan met hele andere soort gerechtjes.

Zo zie je op de eerste foto knoflookgamba’s en gekaramelliseerde brie op toast met een cranberrycompote, beide super lekker!!!

Op de tweede foto zie je knoflook-kruidenchampignons en gepaneerde camembert met bospaddenstoelenrisotto en bearnaisesaus, om je vingers bij af te likken!

En op de derde foto zie je naast heerlijke zoute patatjes ook een salade met gekaramelliseerde brie, stoofpeer en spekjes, carpaccio volgens Zusjes recept en een kipsateetje met atjar en een pindasausje. Ik was zo weg van de salade dat ik die meerdere keren bestelde!

Ik was zo verliefd op mijn toetjes dat ik gewoon vergat een foto te maken… mijn absolute aanraders zijn:

  • Marsmousse met witte chocosaus, wel erg machtig!
  • Bastogneparfait met een druppie karamelsaus, bastogne mensen! In een toetje ♥
  • Citroensorbetje met een lemonschuim, wel een zuur bekkie krijg je er van maar het is goddelijk!
  • Warme brownie met vanille-ijs, tja een combinatie die niet mis kan gaan!
  • Mislukte appelcake!?! Eigenzinnig lekker!, dit is echt een winnaar want dit is gewoon beslag met stukjes appel ♥♥♥

Ik zal dus zeker vaker naar ‘t Zusje gaan voor een avondje tapas! Je mag hier onbeperkt eten en het is avondvullend… Reserveer dus ook direct bij openen want je zit er echt de hele avond, elke rond duurt namelijk best lang!

Alle hapjes van de kaart krijg je niet geprobeerd want je mag er maar twee per ronde. Als je een echte vleesliefhebber bent zijn de porties iets klein, de groene porties zijn wel groter!

Bezig met: Erg druk op het moment…. Daarom ben ik ook wel blij dat ik een weekje blogpauze heb ingelast! Morgen eindelijk het unboxen van de Valentijn Swap dan valt er al weer wat last van mijn schouders.

Genieten van: Op het moment vind ik genieten best lastig, in mijn hoofd zit het weer even allemaal niet lekker… Van mijn smurfje geniet ik wel altijd!

Kijk naar: Zoveel Netflix en films! Het is een verslaving 😉 maar ook welkome afleiding.

Luister naar: Ik ga best goed op deze op het moment!

Gekregen: Serafina en de Zeven Sterren (Serafina, #4) van Robert Beatty kwam hier geheel onverwacht binnen.

Gekocht: Break a Leg en Dance or Die van Chinouk Thijssen, en op aanraden van Het leven van een Boekworm kocht ik ook Horen, zien, zwijgen en Het vijfde meisje van J.D. Barker. Ik ben heel benieuwd!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Pfff mijn hoofd zit zo vol, weet gewoon even niet waar ik het moet zoeken haha. Maar ik ben blij dat je het boek zo goed vond! En t zusje is hier ook bekend, je kan daar zo lekker eten!!!

  2. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd waar ‘t Zusje gelegen is want ik door jouw omschrijvingen heb ik er al zin in gekregen. Die dessertjes … njammie! Ik ben de laatste tijd nog steeds heel rustig aan bezig. Zodra ik iets fijn doe of me wat forceer om toch eens het een en ander van mijn To Do-list te kunnen afvinken moet ik nadien weer recupereren. Zo frustrerend. Ik wel echt wat meer energie (en wat minder pijn).