As we Speak ♥ 12

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Zo weinig op het moment ugly cryface

Eten: Veel te veel slechts op het moment en de reden is echt zo stom…. Ik weet niet eens of ik het durf te zeggen hahha!

Ik wou de roosters van de mechanische ventilatie schoonmaken in de keuken en ging dus op het aanrecht staan…. met blote voeten want in huis draag ik geen schoenen. Toen ik kracht zette om de roosters er uit te trekken gleed ik weg en toen stond ik op de kookplaat…. Deze krakte en verbrijzelde helemaal en omdat ik daarvan schrok lazerde ik zo van het hele aanrecht af. Zo ongeveer hoe het in het gifje ging!

Naast een ontzettend beurs lijf kan ik dus ook niet meer koken!

Gezien ik hier bijna weg ga en in mijn volgend stulpje al een gasfornuis heb ga ik dus niet nog een kookplaat kopen. Dus eet ik voornamelijk wat in de air-fryer kan haha!

Bezig met: Ik ben op het moment heel veel bezig met van alles en nog wat en eerlijk gezegd word het een beetje too much op het moment!

Genieten van: Tja, Corona in het land en ook zeer aanwezig in de omgeving…. Op dit soort momenten neemt mijn brein, het nare stukje daarvan, helemaal mijn gedachtegang over. Door mijn Wonderlijke brein heb ik al heel vaak angsten, sommige reëel sommige ook echt belachelijk maar ja..that’s  me en ik kan daar echt niks aan doen. Nu met Corona flipt mijn brein dus heel hard en triggert het ook echt mijn pleinvrees. Ik wil eigenlijk gewoon in een bubbel gaan zitten op Ameland of zo tot alles over is!

Kijk naar: Atypical en I am not okay with this net afgekeken! Nu kijk ik naar mijn guilty pleasure Temptation Island!

Luister naar:  Duncan staat best wat op repeat op het moment!

Gekregen: Ik ben een heel verwend meisje ♥ ik kreeg drie hele mooie boekjes!
Het Verlaten Huis van Sandra J. Paul, Eerlijk duurt het langst van Karen McManus en Huis van Aarde en Bloed van Sarah J. Maas!

Gekocht: Even helemaal niks want het boekenpotje is even helemaal leeg! Eigenlijk zijn al mijn potjes even leeg haha!

En jij?
Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Dankzij Corona heb ik de laatste tijd vooral veel binnen gezeten. Tja, door die slechte immuniteit is dat momenteel het veiligste voor me. Ik dacht in het begin nog ‘Ok dat is stom, maar dan ga ik waarschijnlijk wel extra veel kunnen lezen’. Tja, niet dus hé want ik kan me amper focussen op mijn boeken. Zelfs mijn blogfeed heb ik een hele tijd uitgesteld. Ik hoop echter dat er snel verandering in komt en dat ik dan kan wegduiken in Huis van aarde en bloed want dat boek ligt hier ook op me te wachten. We zijn aan het begin van de maand wel enkele dagen aan de zee geweest maar vermits me ik toen we daar waren bericht kreeg dat ik best in quarantaine kon gaan hebben we daar eigenlijk niet volop van kunnen genieten. Wel elke dagen even de Zeedijk op voor enkele minuten maar geen uitstapjes of lekker gaan eten.