As we Speak ♥ 13

In As we Speak neem ik je weer mee in een stukje van mijn leven achter de Wonderland schermen! Kom je mee gluren?

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Ik ben echt intens blij! Ik heb gewoon weer 2 boekjes gelezen! Wat heb ik het gemist!

Eten: We hebben voor het eerst gebbqd! Dat is toch wel weer heel lekker! Maar stiekem he mensen, verlang ik zo naar een etentje buiten de deur! Gewoon gezellig een restaurantje opzoeken en daar genieten van het feit dat iemand voor me kookt! Ik ben de enige in mijn huishouden die kan koken, ik heb me voorgenomen om deze zomervakantie te wijden aan het doorhevelen van die kunsten naar mijn smurf! Lijkt me heerlijk als ik kan zeggen dat iemand anders een paar keer per week kookt!

Bezig met: Bijkomen! Ik ben echt helemaal op en hoop nu even bij te kunnen ga tanken met boekjes en bloggen!

Genieten van: Het feit dat het klussen voor nu bijna klaar is! De noodzakelijke dingen zijn we aan het afronden en de andere dingen schuiven we even door want mijn lijf is op! Zelfs lopen gaat nu met moeite en is pijnlijk dus tijd om het lijf even rust te gunnen! Kunnen jullie anti regen dansjes gaan doen? Zo vervelend dat het tijdens het klussen prachtig weer is geweest en het nu steeds regent!

Kijk naar: Op de achtergrond luister ik met mijn smurf mee als ze Big Bang Theory kijkt, ik hou echt van Sheldon!

Luister naar:  Whatever mijn Google nest wil afspelen! Hij is vrij eigenwijs, of nou ja… wellicht doe ik het gewoon verkeerd haha

Maar dit nummer komt vaak voorbij en vind ik leuk! Het doet me verlangen naar de zomer! En stiekem baal ik dan weer heel hard want in de zomer ga ik toch altijd wat festivals af… ik had kaarten voor meerdere geweldige festivals maar Corona gooit roet in het eten!
Heel begrijpelijk dat ze worden geannuleerd hoor, begrijp me niet verkeerd, maar voor mij zijn dat wel lichtpuntjes die mij door zware winters heen slepen.

Gekregen: Ik kreeg best wat mooie boekjes de afgelopen tijd, welke dat precies zijn ga je in mijn haul zien die al ingepland staat!

Gekocht: Heel veel dingen voor in en rondom het huis. Denk aan kwasten en verf, vloeren en lampen, maar ook aankleding voor kamers zoals leuke accessoires en extra boekenkasten!

En jij? Wat heb jij de laatste tijd gedaan?

Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Dat van die lichtpuntjes is echt zoooo herkenbaar. Londen was er eentje voor mij. Een vooruitzicht waar ik samen met mijn nicht al twee jaar lang naar uitkeek. We hadden er al zoveel over gepraat en zitten fantaseren over allerlei zaken die ons leuk leken om te doen. Ik heb me daar echt aan opgetrokken wanneer mijn lichaam het weer eens (nu ja, de laatste tijd eigenlijk gewoon continu) weer eens uithing en net daarom vind ik het zo jammer dat het niet kan doorgaan. Dat komt natuurlijk nog wel een keer maar ik mis van die fijne concrete zaken om naar uit te kijken. Wel super blij voor jou dat het lezen terug begint te lukken en dat je nu eindelijk even kan uitrusten en bijkomen na al dat harde werk. Af en toe zou zo’n huiself wel super zijn hé. Dan kon je het koken even aan iemand anders overlaten én meteen ook al die andere huishoudelijke klusjes.