As we Speak ♥ 2

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Gaat de laatste tijd wel weer wat lekkerder! Erg druk op het moment maar elke vrije minuut grijp ik naar mijn boekje!

Eten: Zo nu en dan probeer ik graag een nieuw restaurant uit. Zo kwam ik onlangs voor het eerst bij de Beren. En die hebben op dinsdag een ‘All you can eat’ sate dag! Met de keuze uit varkenshaas of kipsaté. Ik moet zeggen dat het me goed gesmaakt heeft! De sate saus was ook erg jammie van smaak!

Bezig met: Lopen! En bloggen, lezen, mama zijn enz. enz. Druk, drukker, drukst is weer van toepassing!

Genieten van: De keren dat het weer wat mooier weer is en je weer heerlijk buiten kunt lopen!

Kijk naar: Ik keek Captain Marvel in de bioscoop, heel veel h♥rtjes voor die film! En op Netflix ben ik nu weer verzonken in Sons of Anarchy…. dit blijft echt wel een favoriet die ik nu al voor de derde keer opnieuw bekijk!

En er komt binnenkort weer heel wat moois aan op Netflix dus ik raak niet uitgekeken.

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar deze twee de laatste tijd ook graag op repeat!

Plannen: Op dit moment ben ik bezig met alle lijsten weer maken voor de Summer Swap dit jaar! Op het moment al 45 deelnemers dus dat word weer flink geregel! Nog maar tot 5 april dan gaat hij weer van start!

Gekregen: Ik kreeg als laatste binnen wanneer ik dit schrijf ‘De huizenruil’ en ‘Leugens & Lattes’, ik ben heel benieuwd wat ik van deze juweeltjes ga vinden!

Gekocht: Als laatst gekocht is geen boekje maar wel een bookish item ♥ is hij niet geweldig? Ik ben er in ieder geval helemaal verliefd op! Als je wilt weten waar je deze kunt kopen kijk dan even op mijn instagram!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Lezen: Ik lees op dit moment the Connelly Boys van Lily Velez. Erg leuk boek!

  Eten: Van de week een nieuwe pizzeria uitgeprobeerd, omdat mijn beste vriend zei dat hij die beter vond. Wij gaan daar nooit meer bestellen in ieder geval. 2at een teleurstelling en toen werd ik er ook nog ziek van.

  Bezig met: 3 keer in de week sporten, lezen, series kijken, naar de bios gaan.

  Genieten van: Mijn familie. Het feit dat mijn oma zo dichtbij woont (dit is de vierde maand en het is elke keer weer apart als je zegt zie je snel weer) en van onze diertjes

  Kijk naar: Afgelopen vrijdag voor een tweede keer naar Captain Marvel geweest. Echt zo’n geweldig goede film.

  Luister naar: Nog steeds the Greatest Showman. Love it!

  Plannen: Zaterdag weer naar de dierentuin. De welpjes gaan voor het eerst naar buiten. Verder wil ik zondag naar de extended edition van A Star is Born en ergens van het weekend nog naar Dombo.

  Gekregen: Als laatste heb ik een swag pakketje gehad van Olivia Wildenstein omdat ik haar nieuwste boek had gepreorderd. Het is echt een super goed verhaal, heb de ARC mogen lezen, en kan niet wachten om hem in mijn boekenkast te zetten.

  In het swag pakketje zat een bookplate, gesigneerde boekenlegger, nog een andere boekenlegger en een art print met een code voor een gratis ebook van haar.

  Gekocht: Als laatste kocht ik de Darkest Elements van Jennifer L Armentrout. De Engelse versie en dan de nieuwe covers. Kan niet wachten tot ze vanmiddag arriveren!

  1. Sons of Anarchy is echt geweldig! Ik heb de serie echt al 4x over nieuw gekeken geloof ik! En een slaapkamer make-over is echt heerlijk! Heb ik onlangs ook willen doen maar we willen misschien verhuizen dus dan maar even uitgesteld!

 2. Ik vind het altijd fijn om dit soort blogposts samen te stellen. Vaak staan we anders niet echt stil bij wat we doen hé. Nu ik mijn shuffle heb teruggevonden kan ik terug naar muziek luisteren wanneer ik aan het fietsen ben. De mensen verklaren me dan waarschijnlijk voor gek vermits ik met mijn vingers op het stuur mee tik in het ritme van het nummer. Momenteel ben ik vooral aan het ziek wezen. Ik zit met een keel -en oorontsteking en heb nogal veel koort waardoor ik me moeilijk kan concentreren bij het lezen. Hopelijk slaagt de medicatie snel aan.