As we speak ♥ 3

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Begint weer de goede kant op te gaan! Nog steeds veel te weinig tijd maar nu wat minder moe waardoor ik in de avond nog wat lettertjes kan verslinden!

Eten: Ik heb iets nieuws gegeten! Een linzen salade! Dat had ik nog nooit op en dat was toch ontzettend lekker! Ook at ik voor het eerst een bagel! Toch wel ontzettend lekker allemaal! Ik kan echt intens gelukkig worden van good food en dat vind je zeker bij de Wasbar in Antwerpen! Ook de aardbei/watermeloen smoothie was echt super lekker! En in dat leuke doosje zaten heerlijke koekjes door Zwartraafje gemaakt ♥

Bezig met: Van alles en nog wat maar het belangrijkste vind ik wel dat ik weer een ietsje pietsje tijd heb gevonden om te bloggen want dat miste ik toch wel heel erg!

Genieten van: Blogvriendinnen ♥

Kijk naar: Ik keek Endgame, intens natuurlijk!!! En ging naar After, ook intens maar dan intens teleurstellend! En hoopte te kunnen griezelen bij La Llorna….. tja… horror is niet meer wat het was!

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar deze twee de laatste tijd ook graag op repeat!

Plannen: Op het moment ben ik bezig met mijn eigen swap pakket samen te stellen voor mijn lootje! Altijd moeilijk want je gaat altijd twijfelen of je wel een tof pakket maakt…. Al die onzekerheden….. Herkennen mijn swappers dit ook? Support in een reactie hieronder is altijd gewenst haha! Samen zijn we sterker!

Gekregen: Ik kreeg als laatste binnen wanneer ik dit schrijf ‘Als morgen niet bestaat’ en ‘Zonderling’ en van de liefste Zwartraafje kreeg ik ‘Gevaar’ en ‘The shadow queen’ een verwend mupske dus!

Gekocht: Als laatst gekocht? Mijn twee nieuwe viervoeters! Salem & Jinx hebben even een gat geslagen in mijn budget dus even geen nieuwe boekjes gekocht!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

 1. Ahhh heel herkenbaar die onzekerheid over lootje enz haha you are not alone hahah.

  En ja, horror is niet meer echt eng hè? Jammer hè! Ik wacht nog steeds op een echt goede enge film. Ik heb Us laatst in de bioscoop gezien, leuk maar niet echt eng!

 2. Ik ga me nu ook maar eens bezighouden met het pakket voor mijn swapmaatje. Ik heb er heel veel zin in om de box samen te stellen, maar ik vind het ook altijd doodeng!

 3. Ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten van ons leuke afspraakje. Misschien moet ik binnenkort zelf ook maar eens proberen om zo’n watermeloen/aardbei smoothie te maken want die was inderdaad heerlijk. Die swap-onzekerheden zijn heel herkenbaar. Vandaag kwam er weer een item toe maar ik ben nog op een aantal andere aan het wachten en tot ik de reactie van mijn lootje zie na het unboxing-moment blijf ik me de hele tijd afvragen of ik wel leuke zaken heb uitgekozen. Dat blijft altijd spannend maar gelukkig ook heel leuk. Wat denk je … binnenkort eens op zoek gaan naar een nieuwe datum waarop we alle drie vrij zijn?

  1. Inmiddels de nieuwe datum al geprikt! Ik heb nu best zin in de watermeloen/aardbei smoothie nu ik dit zo weer lees!
   De swap stress begint omhoog t schieten! Weet je dat ik gewoon een pakje ergens in huis heb gelegd en niet meer weet waar…………

   1. Haha, dat heb ik dus ook al enkele keren gehad. Ondertussen krijgen we aardbeien uit de moestuin van mijn ouders dus als ik watermeloen koop zou ik het kunnen proberen maar die gaat natuurlijk nooit even lekker zijn hé. Zo tof dat we nu opnieuw kunnen aftellen. Heb je je pakje ondertussen al teruggevonden of is het nog steeds vermist? Hopelijk was het iets kleins en niet net het grootste of meest bijzondere item.