As we speak ♥ 4

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Mag ik huilen? Lezen gaat de laatste tijd niet zo rap want ik heb echt amper tijd en zodra ik tijd heb ben ik kapot moe! Een paar bladzijden in bed en ik ben vertrokken!

Eten: Ik ging als laatst met de meiden eten en at weer één van mijn favo toetjes! Pannacotta met rood fruit ♥ voor pannacotta kun je me wakker maken hoor!

Bezig met: Te veel! Mijn hoofd is daardoor best een zeef op het moment!

Genieten van: Mijn gezin en mijn gekke kittens ♥

Kijk naar: Pokemon de nieuwe film en als serie heb ik The Handmaids Tale gekeken…. best een aanrader!!!

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar op het moment nu weer heel veel deze twee ♥

Plannen: De swap word bijna verzonden en dus ben ik achter de schermen al bezig met de volgende!

Gekregen: Ik kreeg als laatste binnen wanneer ik dit schrijf ‘Blind Verdriet’ en dat was een heel tof pakketje met een puzzel van de cover!

Gekocht: Als laatst gekocht?  Eventjes helemaal niks! Eerst weer even bij lezen en zien wat ik in de swap krijg ♥

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Hier gaat het lezen ook rampzalig. Ik vind het vooral jammer omdat het aanvoelt als een gemis. Niet het feit dat mijn aantal gelezen boeken lager is maar wel dat ik er niet meer volledig in kan opgaan. Dat gebeurt nog maar zelden. Hopelijk lukt het op vakantie wat beter. Ik heb alvast een hele stapel boeken geselecteerd die ik wel zou willen lezen. Misschien toch maar een kleinere selectie maken of we hebben een extra koffer nodig. 🙂

    1. Ja het wil hier van tijd tot tijd ook echt niet vlotten! Maar denk dat dat ook echt grotendeels komt door onze lijven die nog steeds niet mee willen werken! Een extra koffer leesvoer is nooit erg! 🙂