As we speak ♥ 5

Bij Fiekefatjerietjes kwam ik een voor mij nieuw topic tegen dat me aansprak! As we Speak! Kijk je mee?

Dit topic had Sofie weer gespot bij blogger Kelly die het op haar beurt weer zag bij een andere buitenlandse blogger, die het weer zag…… je snapt waar dit heen gaat he!

En omdat ik in de uitslagen van de enquête (waar jullie nog steeds feedback op mogen geven ♥) zag dat jullie nog wel meer persoonlijke posts zouden blieven dacht ik dat dit topic ook perfect past in Wonderland!

Zo zul je van tijd tot tijd dus een As we Speak tegen komen waarin ik antwoord geef op wat onderwerpen die de laatste tijd speelden!

Here we go ♥

Lezen: Uhhgggg…. Ik las 12 boeken in juni! Happy me! Deze maand las ik echter pas twee boeken! Vet huilen! Migraine is echt een bitch!

Eten: Ahum… Ja… dat gaat wel erg goed de laatste tijd! Erg veel lekkers met lieverds de laatste tijd!

Maar ik geniet er met volle teugen van en probeer niet aan de kilootjes denken die er deze maand aanplakken!

Bezig met: Alles en niets tegelijk! Mijn rug is echt een ramp! Het weer is nog rampzaliger!!! En daardoor is mijn lijf gewoon niet lief! Ik probeer op slechte dagen maar gewoon lekker te bloggen en te Netflixen!

Genieten van: De vrije tijd met mijn smurfje! En natuurlijk alle heerlijke boeken!

Kijk naar: Ik ging met Kaylee naar Booksmart en we hadden geen verwachtingen omdat we geen trailers hadden gezien. Ik kan je verklappen dat de tranen over mijn wangen liepen van het lachen!

Dit is echt één van de vreemdste maar geweldigste films die ik de laatste tijd gezien heb!

Luister naar: Altijd super gevarieerd maar op het moment nu weer heel veel deze twee ♥

Plannen: Even lekker helemaal niets!

Gekregen: Ik kreeg als laatste The Darkest Star in een goodiebag op de release party bij Zomer & Keuning ♥

Gekocht: Als laatst gekocht?  De Ketting! Hier was ik al bij het zien van de catalogus zo benieuwd naar!

En jij?

Wat heb jij de laatste tijd gedaan? Laat vooral een reactie achter, dat maakt me echt heel blij!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Wel, ik ben dus solidair in dat extra gewicht vermits ik met twee lieve vriendinnen én een Hufflesmurf afsprak in Eindhoven en daar van allerlei lekkers smulde. 🙂 Jammer genoeg ben ik ook solidair op het vlak van minder goed kunnen lezen en nog wat meer last hebben van het averechtse lichaam. Er zijn zoveel dagen waarop ik amper iets gedaan krijg. Al een geluk dat ik niet met deadlines moet werken.